pomarzyc dobra rzeczuser pisze: 05 lip 2024, 10:29 No to teraz by pasowało 15-20 gr w górę na usd pln w tydzień, no może 2 tygodnie![]()
mysle ze to troche dluzej potrwa

kakao
piatek i navik niee walczy to ja odpuszczam i bp i lki i ski
pomarzyc dobra rzeczuser pisze: 05 lip 2024, 10:29 No to teraz by pasowało 15-20 gr w górę na usd pln w tydzień, no może 2 tygodnie![]()
Kpisz sobie? Handlujesz już kilka lat i wciąż na demo? Co do tych rozliczeń to sprawa dotyczy wiarygodności. Kumasz?Milioner7 pisze: 05 lip 2024, 10:14 No jestem nowy jak będę potrzebował to zapytam , ale juz kilka lat handluje, panowie po co ta drama? i jakieś rozliczenia , każdy ma swój portfel i na koniec i tak zostaje z PRAWDĄ sam na sam
bylo sie odezwacnavik pisze: 05 lip 2024, 10:57 Walczę, walczę...
czekam azsie chociaż pierwsza m15 wyrysuje zeby mozna było cokolwiek wnioskować.
Nie przywiązuje wagi do tego co piszą w stopkach. I kumasz pojęcie "wiarygodność" czy jesteś w tych co łykają jak pelikan rybki wszelkie bzdury?Milioner7 pisze: 05 lip 2024, 11:11 Czytać to umiesz ? zobacz co mam w podpisie napisane, rozliczenie to jest sprawa prywatna twoja i Urzędu Skarbowego. Nie chce z tobą wchodzić w żadne dyskusje bo widzę że jesteś agresywny i sfrustrowany.
A więc daruj sobie komentarze i opinie o tym kto i w co wierzy. Bo dla wielu wiarygodność a szczególnie na rynkach finansowych to podstawa. Do wymiany poglądów i opinii. Bo w co ty wierzysz to mi to lotto. Ale ja i wielu innych ma do tego zupełnie inne podejście. Kumasz już?Milioner7 pisze: 05 lip 2024, 11:26 Moja prawda twoja prawda , guano prawda, nie interesują mnie wasze spory i Udowadnianie komuś czegoś w Internetach![]()
USD/JPY L zamknięte nie idzie to zamykam .