A taka tam kreska, nic wielkiego, 15 871.30
baxik jak my nie pogramy to nikt tu nie pogra.

A taka tam kreska, nic wielkiego, 15 871.30
trojkąąąąąt niebieski zasieg widacGrzesiek.fx pisze: ↑11 sie 2023, 14:17A taka tam kreska, nic wielkiego, 15 871.30
baxik jak my nie pogramy to nikt tu nie pogra.![]()
mogliby cos zwalic na zamkniecie by bylo juz ok
tez oki choc myslalem ze siedzisz na sce z wyzej
Włączam kompa a tu proszę.... Pozwól że cie powitam w klubie wiedzących wszystko o Forex ! Gratki. Pozwól że dostarczę Ci nowych informacji.Pako5033 pisze: ↑11 sie 2023, 13:22xDxDxDxD......
Nie ma gorszej pary niz GBP/USD i kazdy ci to powie, kto kiedykowiek grał na tym shicie. Jak ty 20 pipsów na nim zostawiasz i zarabiasz, to ja jestem księdziem xD..
Baxik ci zadał pytanie dlaczego nie odpowiesz. Skoro jesteś takim specem od jednej pary, co nie twierdzę ze jestem złe, bo sam gram na 3 max, ale Funt to ściek jakich mało .
Wrześnień 2022 co zrobił ? Zarobiłeś coś na tym wodospadzie? A być moze powiesz mi jeszcze ze dołek złapałeś xD
900 pipsów, wiesz w ile ? pewnie wiesz skoro od 10 lat na nim grasz w dwa dni. Piątek i Poniedziałek a co się potem stało, kazdy wie. Wałek jakich mało. Funta nie tykam od Brexita, a ty na nim grasz i jeszcze coś zarabiasz xD . Ja jakbym grał 10 lat na rynku juz bym pewnie miał z kilka baniek, albo skończył dawno, bo skoro nie masz jeszcze miliona i być może, czego nie wiem nie stać cie na otwarcie kilku, kilkunastu lotów, to szkoda twojego czasu, bo grając mikrolotami do niczego nie dojdziesz, bo i tak każdy prędzej czy później zostanie wydymany przez rynek, pytanie czy nadal na nim będziesz, czy zdążysz ucieć zanim odwalą jakiś wałek jak rok temu i 3 lata temu w covidzie .