DayTrading: Piątek 11.08.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
MERLIN
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 11.08.2023

Nieprzeczytany post autor: MERLIN »

Bemowo1 pisze:
11 sie 2023, 19:32
Rexed pisze:
11 sie 2023, 19:28
Pytanie co z tą ropa ? Spadnie w końcu ? Jakiś wykres ktoś podrzuci ?
Uważam, że jest szansa.
Potencjalny target 76 $
[/quote
Tanio już było :wink: teraz się będzie trzeba martwić jak będzie drogo :wink:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2023, 19:52 przez MERLIN, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pako5033 »

SEROL666 pisze:
11 sie 2023, 16:32

Włączam kompa a tu proszę.... Pozwól że cie powitam w klubie wiedzących wszystko o Forex ! Gratki. Pozwól że dostarczę Ci nowych informacji.
- GBP/USD jest za 2022 TRZECIĄ najczęściej tradowaną parą
- Twoje pytanie ląduje obok baxikowego - co to za perspektywa ?? Ja gram DT czytaj Intra Day. Przyjrzyj się swingom na kablu pozycje max 24-48h.
- Poza tym poczytaj sobie o dziadku a w weekend dorzucę jeszcze trochę:
topic29917-1580.html
- Ja swoją przygodę z FX zacząłem przez to forum od początku trafiłem na Crocopipa on potrafił grać (niestety niewiele już zostało z jego roboty), był zawodowym traderem i pracował w instytucjach finansowych.
- moja kasa nie twoja sprawa. Mam luksus że nie muszę siedzieć przed wykresami.
Ta, ta, ta, a w tej bajce były smoki. Nadal odpowiadasz pytaniem na pytanie. Funt to " ŚMIEĆ " . Nic nie spada po 900 pipsów w 2 dni. A ty mówisz, ze był. Masz rację był, ale po takim wale już pewnie nie jest, to po pierwsze. Po drugie co mnie twój ziomek, zawodowy trader obchodzi, skoro rynek zmienia się cały czas, bo tutaj chodzi o to, żeby zrobić w balona większość ludzi. Myślisz, ze nauczysz się kilku układów harmonicznych, poziomów i co będziesz jechał na tym 10 lat ? czy jak . A co do wyników to jak zwykle, kolejny którego się pyta o wyniki a on bla, bla, bla . Nic nie musze wszystko mogę xD . Ty nie musisz, bo nie zarabiasz nic jak większość na zoomie . Wystarczy ich posłuchać

A jeśli uważasz, się za takiego doświadczonego tradera ze stopem na 20 pipsów, to dawaj, zrobimy zabawę.

Obstawiamy gdzie za 3 dni do Środy następnego tygodnia i mówimy, gdzie będzie +- dana para walutowa . W twoim przypadku GBP/USD

Założę, się ze przegrasz i gramy do 3 razy. Jeśli nie podejmujesz wyzwania, dla mnie jednoznaczne jest z tym ze nic nie zarabiasz. Tyle w temacie . Ty tyle wiesz, o rynku co ja o życiu seksualnym mrówek południowoafrykańskich .

Btw, jeśli nadal tutaj będę to na comparicu jest co roku taki konkurs oczywiście darmowy i mozna będzie się sprawdzić i zobaczymy kto z czego jest ulepiony i ile tak naprawdę wie o tym jak zarabiać na rynku https://comparic.pl/category/liga-traderow/

Pozdro..
www.forex-nawigator.pl

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Rexed pisze:
Niech zgadne. Zapakowany jesteś w eSy ;)

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Rexed pisze:
Póki co trend wzrostowy. Liczyłbym na odbicie od szczytu (jest w naturalny sposób oporem) :)
https://charts.mql5.com/36/964/brent-h4 ... uk-ltd.png

Rexed
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Rexed »

Cblondyn pisze:
11 sie 2023, 19:43
Rexed pisze:
Niech zgadne. Zapakowany jesteś w eSy ;)
Tak, zostałem na weekend na razie lekki plus oby spadło mocniej :564:

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Pako5033 pisze:
11 sie 2023, 19:36
Ta, ta, ta, a w tej bajce były smoki. Nadal odpowiadasz pytaniem na pytanie. Funt to " ŚMIEĆ " . Nic nie spada po 900 pipsów w 2 dni. A ty mówisz, ze był. Masz rację był, ale po takim wale już pewnie nie jest, to po pierwsze. Po drugie co mnie twój ziomek, zawodowy trader obchodzi, skoro rynek zmienia się cały czas, bo tutaj chodzi o to, żeby zrobić w balona większość ludzi. Myślisz, ze nauczysz się kilku układów harmonicznych, poziomów i co będziesz jechał na tym 10 lat ? czy jak . A co do wyników to jak zwykle, kolejny którego się pyta o wyniki a on bla, bla, bla . Nic nie musze wszystko mogę xD . Ty nie musisz, bo nie zarabiasz nic jak większość na zoomie . Wystarczy ich posłuchać

A jeśli uważasz, się za takiego doświadczonego tradera ze stopem na 20 pipsów, to dawaj, zrobimy zabawę.

Obstawiamy gdzie za 3 dni do Środy następnego tygodnia i mówimy, gdzie będzie +- dana para walutowa . W twoim przypadku GBP/USD

Założę, się ze przegrasz i gramy do 3 razy. Jeśli nie podejmujesz wyzwania, dla mnie jednoznaczne jest z tym ze nic nie zarabiasz. Tyle w temacie . Ty tyle wiesz, o rynku co ja o życiu seksualnym mrówek południowoafrykańskich .

Btw, jeśli nadal tutaj będę to na comparicu jest co roku taki konkurs oczywiście darmowy i mozna będzie się sprawdzić i zobaczymy kto z czego jest ulepiony i ile tak naprawdę wie o tym jak zarabiać na rynku https://comparic.pl/category/liga-traderow/

Pozdro..
Robisz się nudny do tego niestety nie wiem o co ci chodzi. Więc już lepiej wystartujmy w tej konkurencji.
Pzdr
"If music is dying musicians are killing it" - MP

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

pako
te zawody u Comp,,,,,,,,,, to raczej zabawa dla duzych dzieci dla mnie tylko po to by widzow przyciagnąć
nie mają zadnego sensu
zawody pozycjonowanie na demo to kpina nie znam regulaminu ale smieszna zabawka 70 ludzi
rozumiem gdyby grali na swojej kasie to miałoby sens a tak to jakbys grał w pokera zapalkami
no moze troche podobnie bo zawsze ktorys trafi
zawodowa liga traderow smiesznie to brzmi
ropa
a zta ropa to roznie byc moze
moze cos tam spadnie pod kontrakty ale z kresek na d1 jeszcze uderzenie powinno byc
edek jest tak jak to sygnalizowalem trzecia proba bicia 1,09 uda sie albo znowu zawrotka
a z tym pozycjonowaniem dolara to chory pomysł
znowu rynek zajbał ze 3 gr bo przynajmnie 4,08 powinno byc liczylem ze moze podejda choc do 4,2 ale na razie to chory pomysł
by był taki poziom musialby przez to sciskanie dolca rynek zobaczyc 1,06xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
tego nie widze w sierpniu niestety choc cuda sie zdarzaja
i jak tu myslec o wyzszych poziomach bez sensu
edek spada o punkt a dolar o 2 grosze rosnie chore
przypominam o kontraktach beda spore luki na indeksach i tym razem chyba na walutach tez /edek tez ze 20 pipow wyzej :?:
dax 55 nizej :?: a u drugiego nawet 70
:568: :568: :568: :568:
15 sierpnia to juz wtorek wiec moga zaczac wczesniej mieszanke i wariacje juz po otwarciu :!: :!: :!:
poptrzec godz zmiany kontr bo moze zabolec
ropa u mnie 16tego a dax juz 14tego
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

baxik
Fanatyk
Fanatyk

indeksy
wreszcie dziady zaczely troszke spadac
dax
jeszcze mam ski ale juz mnie 1kontr tez lki wiec pora konczyc moze na otwarcie
nasdaq us100
jedyne co z usrancow juz pakowalem to nq to w sumie jeszcze delikatnie wiec nie wiem czy bede skracal no moze trochęęęęęeeee
zalezy to od otwarcia bo caly czas dt na elach poki nie skoncza spadac :568:
teraz srednia kupna 15018 i spoko do 5ktr moge pakowac ele
no i szwajcara jeszcze troche lek mam to zgasze tez
sp500 jeszcze pusciłem bo za malo zeszli wg mnie ale to tez :?: bo wszystko zalezy od edka
minimum zeszli czyli to co sie upierałem jest
z tym usd/pl tylko jak zwykle jjca i lecą w bola ale moze podbija cos jutro na otwarciu lub w dzien
tp na chf pisalem gram na 0,88 choc

baxik
Fanatyk
Fanatyk

dolary
nie ma wyjscia nad biala linie, choć normalnie powinno być juz dziś jak pisałem choć 4,08
ale chybq na złość Bemowie ktoś to trzyma za jajca /NBP pewnie / odpuszczę sobie te ele :!: na dolarach na fx chyba bo to szkoda czasu i za duża blokada dep
przy dżwigni 1 do 100 to mozna sie z tym bujać ale tak to lepszy juz choćby szwajcar do roboty bo wałek na nim już był
to teraz szaleństw nie będzie
trójkaty to pozycje otwarte :?:
edek piramiduje elki ale i skracam bo za mało spadli
z krotkiego abc to na m30 cel widac
zas z dlugiej sporo głebiej ale najpierw krotko z h1 1,09 to niby tylko 30 pip ale falke w gore zawsze moga podkrecic jeszcze
podbicie bylo 1,106x vczyli wzorcowo to 2pkt w doł to juz cel i mocne wsparcie bardzo sensowne jesli juz ktos na dluzej do slki
no chyba ze ktos na 20 pipow z/s gra to inna bajka :P
na dzis zalozenie ze 1,09 wytrzyma i tyle o edku
spok w week :564:

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

dolar jest trzymany dla pejsow co na wigolu siedza, w ustalonej chwili zaczna wychodzić wiec musza miec taniego $.
a ta chwila mozejeszcze troche potrwac.

Zablokowany