SEROL666 pisze: ↑11 sie 2023, 00:27
Baxik JEDNA PARA od ponad 10 lat. GBP/USD.
Po kilku latach naprawdę jest różnica w jakości tradingu. Tylko tego wam byle trader nie powie trzeba znaleźć prawdziwych DT a nie te wróżki w różnych instytucjach w PL co piorą wszystkim mózgi że ogarniają po 10 rynków na raz. Ba że trzeba grać aby zdywersyfikować ryzyko na FOREXIE !!
NA Giełdzie to trzeba. Ale na FX statystyczne ryzyko błędu się zwiększa po dodaniu kilku instrumentów - na DT oczywiście
Rozpoznawalności formacji, co zrobi para. I to jest właśnie PSYCHOLOGIA na FX a nie CZY i jakiego SL ustawiać.
Wchodzisz i piramidujesz ile się da - twój "napad na bank"

Moje zarobki moja sprawa.
xDxDxDxD......
Nie ma gorszej pary niz GBP/USD i kazdy ci to powie, kto kiedykowiek grał na tym shicie. Jak ty 20 pipsów na nim zostawiasz i zarabiasz, to ja jestem księdziem xD..
Baxik ci zadał pytanie dlaczego nie odpowiesz. Skoro jesteś takim specem od jednej pary, co nie twierdzę ze jestem złe, bo sam gram na 3 max, ale Funt to ściek jakich mało .
Wrześnień 2022 co zrobił ? Zarobiłeś coś na tym wodospadzie? A być moze powiesz mi jeszcze ze dołek złapałeś xD
900 pipsów, wiesz w ile ? pewnie wiesz skoro od 10 lat na nim grasz w dwa dni. Piątek i Poniedziałek a co się potem stało, kazdy wie. Wałek jakich mało. Funta nie tykam od Brexita, a ty na nim grasz i jeszcze coś zarabiasz xD . Ja jakbym grał 10 lat na rynku juz bym pewnie miał z kilka baniek, albo skończył dawno, bo skoro nie masz jeszcze miliona i być może, czego nie wiem nie stać cie na otwarcie kilku, kilkunastu lotów, to szkoda twojego czasu, bo grając mikrolotami do niczego nie dojdziesz, bo i tak każdy prędzej czy później zostanie wydymany przez rynek, pytanie czy nadal na nim będziesz, czy zdążysz ucieć zanim odwalą jakiś wałek jak rok temu i 3 lata temu w covidzie .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.