SEROL666 pisze: ↑10 sie 2023, 20:09
Pako5033 pisze: ↑10 sie 2023, 19:19
To tylko moja opinia i jeśli ktoś uważa inaczej to niech mi udowodni nawet na demo i pokaże czy przy np: 50 tradach ze stopem będzie miał zysk min 15% , czy jednak będzie na czystko lub na minusie. Granie z stop-losem to jak liczenie na złoty szczał albo 6-stkę w totka a jak wiadomo prawdopodobieństwo wystąpienia tego jest bardzo niskie ... STOP NIE POZWALA ZARABIAC. Zaorski nie zarobił by 100lmn gdyby ustawiał stop-losy
Nawigatorze jest sporo takich co bez SL grali mają swoje pomniki w dziale journale
Najlepsi stosowali SL mówimy tu o kolesiach co mieli miliony w obrocie. Gra bez SL prędzej czy później kończy się zerowaniem depa dla większości traderów i tyle. Widocznie miałeś farta do tej pory. Porównanie z Lotto to chyba kula w płot.
To ile w końcu zarobił bo widzę że kwota rośnie 100 czy 40 mln ? A wiesz że sobie pożyczył kasę na ten trade ? I gdyby nie wyszło to chyba by siedział.
Masz, rację co do Zaora. Wiem ze 2-3 razy bankrutował, ale to on mieszka na złotej a ty i ja nie. Nie inwestuje się kasy której nie jesteś w stanie stracić. To najważniejsza z zasad. Jak ktoś bez z znajomości rynku, odpowiednich umiejętności wchodzi na rynek z grubą kasą w celu pomnożenia, to się srogo przejedzie. Tak jest wszędzie. Otwórz sobie jakikolwiek biznes bez wiedzy, research itd. Długo nie pociągniesz. A skoro mówisz o farcie. To co powiesz na to :
MYSLISZ, ZE GDYBYM NIE WIEDZIAŁ CO ROBIĘ TO ZROBIŁ BYM Z 505euro w miesiąc 2k% ?
Zrób z tymi swoimi stop-losami a przeleje ci 1000 euro . Mógłbym się założyć ze stosując stop-losy i tak w końcu odpadniesz. Ja być moze szybciej, ale przynajmniej nie będę się męczył i uzależniał to tego gówna zwanego rynkiem
Zresztą graj jak chcesz. Możesz grać i 3 lata jak pizdeczka i na końcu wyjść na czysto, a ja przynajmniej nie stracę tyle czasu. Ja gram po kilka, kilkanaście lotów. Ruch 10 pipsów to 2k i co mam ustawić stoplosa? niby gdzie ? . Przy 5 kołach czy 10 kołach? a może przy połowie depo xD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.