SEROL666 pisze: ↑10 sie 2023, 21:05Zaorski gdzie tylko może to wciska swoją twarz. Nazywał ludzi farmazoniarzami teraz sam został Farmazoniarzem: Tu masz wątek co zebraliśmy o nim:Pako5033 pisze: ↑10 sie 2023, 20:48Masz, rację co do Zaora. Wiem ze 2-3 razy bankrutował, ale to on mieszka na złotej a ty i ja nie. Nie inwestuje się kasy której nie jesteś w stanie stracić. To najważniejsza z zasad. Jak ktoś bez z znajomości rynku, odpowiednich umiejętności wchodzi na rynek z grubą kasą w celu pomnożenia, to się srogo przejedzie. Tak jest wszędzie. Otwórz sobie jakikolwiek biznes bez wiedzy, research itd. Długo nie pociągniesz. A skoro mówisz o farcie. To co powiesz na to :
MYSLISZ, ZE GDYBYM NIE WIEDZIAŁ CO ROBIĘ TO ZROBIŁ BYM Z 505euro w miesiąc 2k% ?
Zrób z tymi swoimi stop-losami a przeleje ci 1000 euro . Mógłbym się założyć ze stosując stop-losy i tak w końcu odpadniesz. Ja być moze szybciej, ale przynajmniej nie będę się męczył i uzależniał to tego gówna zwanego rynkiem
Zresztą graj jak chcesz. Możesz grać i 3 lata jak pizdeczka i na końcu wyjść na czysto, a ja przynajmniej nie stracę tyle czasu. Ja gram po kilka, kilkanaście lotów. Ruch 10 pipsów to 2k i co mam ustawić stoplosa? niby gdzie ? . Przy 5 kołach czy 10 kołach? a może przy połowie depo xD
smutne-ycie-day-tradera-t32521-50.html? ... %20zaorski
Co do złotej to jego koledzy wątpią czy to jego. Do tego przyłapany na cofaniu się w czasie i innych konfabulacjach.
Nie wiem jak ty ale ja chyba więcej widziałem od Ciebie na FX. I CI bez MM odpadają. Przychodzi taki dzień że popełniają za dużo błędów i już po nich.
Bo jeżeli siedzisz przed wykresem i Zamykasz z palca jak rynek idzie przeciwko tobie to znaczy że stosujesz stop losy i tyle.
To chyba nie rozumiesz, zasady stop losa. To jest opcja którą daje ci każdy broker . Tak jak TP. Jeśli robisz, to samodzielnie nie korzystasz z tego. Więc nie gadaj mi o tym, ze to to samo bo nie jest. Ja zamykam po kilku dniach, jak widzę, ze coś jest nie tak, a stop-losa ustawiasz po kilku godzinach a nawet przy dobrym odbiciu w ciągu tej samej godziny . A co do Zaora, mam go gdzieś, tez uważam ze miał dużo fart, ale jednak go miał, bo nie grał jak cipcia... Tyle. Mnie żeby wywalić, co nie mówię, ze to nie możliwe, to musieli by jednym susem np na USD/PLN pójść w nie moją stronę 20-30 groszy . Powiedź, mi to skoro jesteś dłużej ode mnie . Jest to możliwe ? NIE !!! I to jest money management , ale żeby to zrobić trzeba wiedzieć ile i gdzie brać, a tego już musisz, się sam nauczyć. Nie wiem, ile zarobiłeś o ile zarobiłeś, ale uwierz mi stracisz i tak ten cały zysk grając ze stop-losami, tak jak grałem od 2017 i w 2020 w marcu w covidzie wyzerowało mi rachunek. Tyle co się pobawiłem i wyszedłem na czystko xD . Opłacało się ? Jak uważasz ... Sam sobie odpowiedź