Jak jest tu coś do podziwiania to lepiej przestań się produkować i nigdy nie pokazuj swoich stat
DayTrading: Poniedziałek 19.06.2023
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.06.2023
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Fanatyk
zabronisz?
Może Twoja.
I może Ty.
Jeśli robimy sobie kącik dobrych rad od czapy to moja rada dla Ciebie - nie używaj słów których pisowni nie jesteś pewny bo pomniejszają efekt drrrrrrramatyzmu Twojej wypowiedzi.
Dotyczy także wyrażeń obcojęzycznych.
PS. Obrażanie kogoś z ortem

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)
Po pierwsze to nie ma sensu ale ty tego nie zrozumiesz. Po drugie trzymaj sie etatu bo z takim pretensojalnym tradingiem i tak za kilka lat na słowo FOREX bedzie Cię tyłek bolałnavik pisze: ↑19 cze 2023, 20:27Ty jestes trejderem ZAWODOWCEM co ? Miałeś szanse RANO popisać sie i podać propozycje trejdu na DT na jakimkolwiek instrumencie chociaż ja zaproponowałem ropę . PODAĆ PROPOZYCJEna DT żeby zdychające forum do końca nie zdechło
....
No i przegladam strony dzisiejszego wątku, patrzę na zegarek, jest juz po 20- ej i nie widzę żadnej Twojej ZAWODOWEJ propozycji .
Co? .... nie było okazji do wejścia w rynek dla ZAWODOWCA?
Edit .
Interwał h1 - H4 zaproponowałem żeby ZAWODOWCOWI ułatwić zadanie !
Einsteinie ....
Ty sie o mój tyłek nie bój . Pilnuj swojegoSEROL666 pisze: ↑19 cze 2023, 20:41Po pierwsze to nie ma sensu ale ty tego nie zrozumiesz. Po drugie trzymaj sie etatu bo z takim pretensojalnym tradingiem i tak za kilka lat na słowo FOREX bedzie Cię tyłek bolałnavik pisze: ↑19 cze 2023, 20:27Ty jestes trejderem ZAWODOWCEM co ? Miałeś szanse RANO popisać sie i podać propozycje trejdu na DT na jakimkolwiek instrumencie chociaż ja zaproponowałem ropę . PODAĆ PROPOZYCJEna DT żeby zdychające forum do końca nie zdechło
....
No i przegladam strony dzisiejszego wątku, patrzę na zegarek, jest juz po 20- ej i nie widzę żadnej Twojej ZAWODOWEJ propozycji .
Co? .... nie było okazji do wejścia w rynek dla ZAWODOWCA?
Edit .
Interwał h1 - H4 zaproponowałem żeby ZAWODOWCOWI ułatwić zadanie !
Einsteinie ....

.....................
Wytłumacz mi proszę dlaczego nie zrozumiem ? Chce sie nauczyć czegoś od zawodowca . Mowię serio, wytłumacz . Podejrzewam ze znajdzie sie wielu na tym forum, którzy chcieliby tez zrozumieć tą skrywaną „tajemnice”
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
tutaj tak często dochodzi do sprzeczek, że powinni osobny wątek specjalnie w tym celu otworzyć. powiem wprost, kompletnie mnie to nie obchodzi ile kto z Was zarabia ale sądząc po waszym ego, jesteście milionerami. Miło by było gdyby każdy pokazywał swoje staty ale przecież to nie koncert życzeń i warto to uszanować... co do jednego instrumentu już kilkukrotnie słyszałem, że łatwiej jest nauczyć się tradować na jednym niż kilku. U jednych się to sprawdzi a u innych już niekoniecznie co powinno być zrozumiałe. w końcu pod wieloma względami jesteśmy inni. Przykre jest to, że ktoś kto stanął w obronie baksa teraz sam na atak jest narażony i to jeszcze zmasowany.
Następny co nie wie, albo nie rozumie o co jest cały ten cyrk .....
Szkoda prądu ...dobranoc .

Szkoda prądu ...dobranoc .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ale merytoryka !! Ja pierniczą Jesteś przewidywalna z resztą nie odpisywałem tobie jest tu część czytających co zaczyna z FX staram się ustrzec ich przd głupotami. Jak tam twój trading przebiłaś już swój szklany sufit ? Czy postanowiłaś dołączyć się do hejtu na baksika bo nie idzie..... pląsaj się dalej Anomalia i gratuluję dołączenia do betonu Nawigatora.Anomalia pisze: ↑19 cze 2023, 20:41Może Twoja.
I może Ty.
Jeśli robimy sobie kącik dobrych rad od czapy to moja rada dla Ciebie - nie używaj słów których pisowni nie jesteś pewny bo pomniejszają efekt drrrrrrramatyzmu Twojej wypowiedzi.
Dotyczy także wyrażeń obcojęzycznych.
PS. Obrażanie kogoś z ortem![]()
![]()
![]()
PS. Sprawdz mi styl i przecinki
Nawaliłeś tyle postów i analiz to cię przeliczę jakco ten tego teges (sorry Anomalia braknie mi słów na tego ciamajdę). Dzisiaj dałeś ciała pamiętaj o tym.
Oj sorry przewidziałeś ruch na ropie za 0.10 dolara

Czuję się przeszyta Twą przenikliwą oceną na wskrośSEROL666 pisze: ↑19 cze 2023, 22:49Ale merytoryka !! Ja pierniczą Jesteś przewidywalna z resztą nie odpisywałem tobie jest tu część czytających co zaczyna z FX staram się ustrzec ich przd głupotami. Jak tam twój trading przebiłaś już swój szklany sufit ? Czy postanowiłaś dołączyć się do hejtu na baksika bo nie idzie..... pląsaj się dalej Anomalia i gratuluję dołączenia do betonu Nawigatora.
PS. Sprawdz mi styl i przecinki

Hejtu? Jakiego hejtu? Prawda to hejt?
A trading dziękuję, od lat jestem zadowolona z efektów

Ps. Zupełnie nie interesują mnie Twoje przecinki oraz niepowtarzalny stajl; świadczą wyłącznie o Tobie, wirtuozie polszczyzny, krynico mądrości forexowej

"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)