DayTrading: Poniedziałek 19.06.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 19.06.2023

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Tomasz196407 pisze:
19 cze 2023, 20:20
Polecam
post967110.html#p967110
Jak jest tu coś do podziwiania to lepiej przestań się produkować i nigdy nie pokazuj swoich stat
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

zabronisz?

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
19 cze 2023, 19:39
Anomalia pisze:
19 cze 2023, 17:44
SEROL666 pisze:
19 cze 2023, 17:30
NIe 5 czy 10 instrumentów a 1 (jeden) poznać od a do z a gwarantuje że i tak będzie co robić a za kilka lat bedzie sie tylko liczyć stan depo. Dlaczego 1 ? Jka się dowiecie to już będzie wielki krok naprzód !
Dlaczego?
Twoja cała uwaga skupiona jest na jednym. Powiedzmy szczerze po latach "czuje" się ten "wybrany" rynek o wiele lepiej niż 4 czy więcej instrumentów. Szybciej sie adaptujesz masz lepiej spasowanie MOney Manag.
Może Twoja.
I może Ty.

Jeśli robimy sobie kącik dobrych rad od czapy to moja rada dla Ciebie - nie używaj słów których pisowni nie jesteś pewny bo pomniejszają efekt drrrrrrramatyzmu Twojej wypowiedzi.
Dotyczy także wyrażeń obcojęzycznych.

PS. Obrażanie kogoś z ortem :lol: :lol: :lol:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

navik pisze:
19 cze 2023, 20:27
SEROL666 pisze:
19 cze 2023, 20:10

Ty jesteś komiwojarzerem traderem co ? DT na H4 gratulacje :lol: :lol: pózniej beczysz że coś nie idzie.
Ty jestes trejderem ZAWODOWCEM co ? Miałeś szanse RANO popisać sie i podać propozycje trejdu na DT na jakimkolwiek instrumencie chociaż ja zaproponowałem ropę . PODAĆ PROPOZYCJE :!: na DT żeby zdychające forum do końca nie zdechło :!: ....
No i przegladam strony dzisiejszego wątku, patrzę na zegarek, jest juz po 20- ej i nie widzę żadnej Twojej ZAWODOWEJ propozycji .
Co? .... nie było okazji do wejścia w rynek dla ZAWODOWCA?

Edit .
Interwał h1 - H4 zaproponowałem żeby ZAWODOWCOWI ułatwić zadanie !
Einsteinie ....
Po pierwsze to nie ma sensu ale ty tego nie zrozumiesz. Po drugie trzymaj sie etatu bo z takim pretensojalnym tradingiem i tak za kilka lat na słowo FOREX bedzie Cię tyłek bolał

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

SEROL666 pisze:
19 cze 2023, 20:41
navik pisze:
19 cze 2023, 20:27
SEROL666 pisze:
19 cze 2023, 20:10

Ty jesteś komiwojarzerem traderem co ? DT na H4 gratulacje :lol: :lol: pózniej beczysz że coś nie idzie.
Ty jestes trejderem ZAWODOWCEM co ? Miałeś szanse RANO popisać sie i podać propozycje trejdu na DT na jakimkolwiek instrumencie chociaż ja zaproponowałem ropę . PODAĆ PROPOZYCJE :!: na DT żeby zdychające forum do końca nie zdechło :!: ....
No i przegladam strony dzisiejszego wątku, patrzę na zegarek, jest juz po 20- ej i nie widzę żadnej Twojej ZAWODOWEJ propozycji .
Co? .... nie było okazji do wejścia w rynek dla ZAWODOWCA?

Edit .
Interwał h1 - H4 zaproponowałem żeby ZAWODOWCOWI ułatwić zadanie !
Einsteinie ....
Po pierwsze to nie ma sensu ale ty tego nie zrozumiesz. Po drugie trzymaj sie etatu bo z takim pretensojalnym tradingiem i tak za kilka lat na słowo FOREX bedzie Cię tyłek bolał
Ty sie o mój tyłek nie bój . Pilnuj swojego :!:
.....................
Wytłumacz mi proszę dlaczego nie zrozumiem ? Chce sie nauczyć czegoś od zawodowca . Mowię serio, wytłumacz . Podejrzewam ze znajdzie sie wielu na tym forum, którzy chcieliby tez zrozumieć tą skrywaną „tajemnice”
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

azyl
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: azyl »

tutaj tak często dochodzi do sprzeczek, że powinni osobny wątek specjalnie w tym celu otworzyć. powiem wprost, kompletnie mnie to nie obchodzi ile kto z Was zarabia ale sądząc po waszym ego, jesteście milionerami. Miło by było gdyby każdy pokazywał swoje staty ale przecież to nie koncert życzeń i warto to uszanować... co do jednego instrumentu już kilkukrotnie słyszałem, że łatwiej jest nauczyć się tradować na jednym niż kilku. U jednych się to sprawdzi a u innych już niekoniecznie co powinno być zrozumiałe. w końcu pod wieloma względami jesteśmy inni. Przykre jest to, że ktoś kto stanął w obronie baksa teraz sam na atak jest narażony i to jeszcze zmasowany.

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Następny co nie wie, albo nie rozumie o co jest cały ten cyrk ..... :doh:
Szkoda prądu ...dobranoc .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Anomalia pisze:
19 cze 2023, 20:41
SEROL666 pisze:
19 cze 2023, 19:39
Anomalia pisze:
19 cze 2023, 17:44

Dlaczego?
Twoja cała uwaga skupiona jest na jednym. Powiedzmy szczerze po latach "czuje" się ten "wybrany" rynek o wiele lepiej niż 4 czy więcej instrumentów. Szybciej sie adaptujesz masz lepiej spasowanie MOney Manag.
Może Twoja.
I może Ty.

Jeśli robimy sobie kącik dobrych rad od czapy to moja rada dla Ciebie - nie używaj słów których pisowni nie jesteś pewny bo pomniejszają efekt drrrrrrramatyzmu Twojej wypowiedzi.
Dotyczy także wyrażeń obcojęzycznych.

PS. Obrażanie kogoś z ortem :lol: :lol: :lol:
Ale merytoryka !! Ja pierniczą Jesteś przewidywalna z resztą nie odpisywałem tobie jest tu część czytających co zaczyna z FX staram się ustrzec ich przd głupotami. Jak tam twój trading przebiłaś już swój szklany sufit ? Czy postanowiłaś dołączyć się do hejtu na baksika bo nie idzie..... pląsaj się dalej Anomalia i gratuluję dołączenia do betonu Nawigatora.

PS. Sprawdz mi styl i przecinki

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Tomasz196407 pisze:
19 cze 2023, 20:40
zabronisz?
Nawaliłeś tyle postów i analiz to cię przeliczę jakco ten tego teges (sorry Anomalia braknie mi słów na tego ciamajdę). Dzisiaj dałeś ciała pamiętaj o tym.
Oj sorry przewidziałeś ruch na ropie za 0.10 dolara :lol: :lol: :lol:Tomuś a gdzie reszta ? Prosta AT by ci powiedziała. Jesteś ciamajdą i tyle

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

SEROL666 pisze:
19 cze 2023, 22:49
Ale merytoryka !! Ja pierniczą Jesteś przewidywalna z resztą nie odpisywałem tobie jest tu część czytających co zaczyna z FX staram się ustrzec ich przd głupotami. Jak tam twój trading przebiłaś już swój szklany sufit ? Czy postanowiłaś dołączyć się do hejtu na baksika bo nie idzie..... pląsaj się dalej Anomalia i gratuluję dołączenia do betonu Nawigatora.

PS. Sprawdz mi styl i przecinki
Czuję się przeszyta Twą przenikliwą oceną na wskroś :lol:

Hejtu? Jakiego hejtu? Prawda to hejt?
A trading dziękuję, od lat jestem zadowolona z efektów 8)

:idea: Mam nadzieję, że osoby zaczynające z fx omijają ten kupowaty wątek szerokim łukiem :idea:

Ps. Zupełnie nie interesują mnie Twoje przecinki oraz niepowtarzalny stajl; świadczą wyłącznie o Tobie, wirtuozie polszczyzny, krynico mądrości forexowej :564:
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Zablokowany