Psycholog na giełdzie

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: Psycholog na giełdzie

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

DupnySystem pisze:
08 maja 2023, 13:05
Bo tu trzeba mieć talent. ;)
Dlatego nie pokażesz mi przykładu kogoś, kto srał na demo, a zarabia w realu. Co najwyżej srał na demo, a w realu sra 2x więcej :)))
Ja bym to nazwał nie talentem ale predyspozycją. Dla przykładu Policja przed przyjęciem do zawodu albo szkoły policyjnej robi kandydatom testy psychologiczne. Które pokazują czy ktoś się nadaje czy nie. Od razu na początku. I bardzo słusznie.
Co do tego srania to masz absolutna rację. Póki trader obsrany ze strachu nie będzie zarabiał nigdy. Bo strach jest najgorszym doradcą przy podejmowaniu ważnych decyzji.
Już nie wspomne o elementarnej wiedzy z matematyki, bo jeśli cos jest wbrew matematyce nie będzie działać nigdy. Posty jw tego przykładem :)

Awatar użytkownika
DupnySystem
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DupnySystem »

ninjaproject pisze:
08 maja 2023, 13:15
A skoro nie masz dowodów, to dlaczego siejesz niczym nieuzasadnione opinie?
Nie robisz w ten sposób nic dobrego - jedynie szkodzisz, dokładasz oliwy do ognia teoretykom spiskowym.
no jak powiedziałem, to jest moja opinia i tyle. Ja nie pisze, że kogos innego opinia jest prymitywnym tekstem.
Mały dowodzik mam :) jak pisałem Ninja, pisał, że na demo się stresował i w realu również i nie bardzo zarabia. ;)
Tylko lewar na maxa ;)
https://www.forexfactory.com/llj.fx#acct.26

Awatar użytkownika
DupnySystem
Gaduła
Gaduła

Dobrze czasem dolać oliwy do ognia, coś sie dzieje przynajmniej ;)
Tylko lewar na maxa ;)

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ninjaproject »

DupnySystem pisze:
08 maja 2023, 13:40
ninjaproject pisze:
08 maja 2023, 13:15
A skoro nie masz dowodów, to dlaczego siejesz niczym nieuzasadnione opinie?
Nie robisz w ten sposób nic dobrego - jedynie szkodzisz, dokładasz oliwy do ognia teoretykom spiskowym.
no jak powiedziałem, to jest moja opinia i tyle. Ja nie pisze, że kogos innego opinia jest prymitywnym tekstem.
Mały dowodzik mam :) jak pisałem Ninja, pisał, że na demo się stresował i w realu również i nie bardzo zarabia. ;)
Kiedy i w którym miejscu napisałem, że albo zarabiam, albo nie zarabiam?
Pokaż mi jakieś dowody, konkretne, niepodważalne, albo przestań siać swoje błędne opinie!
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.

Awatar użytkownika
DupnySystem
Gaduła
Gaduła

Ze względu na to, że około 99,999% traci to nie pokazując wyników, a tym bardziej nie chcąc pokazać należy przyjąć, że ktoś nie zarabia. Niestety. Taka jest brutalna prawda.
Wrzuć swoje FF lub MFxBook to odszczekam tą swoja teorie na kolankach.
W związku z powyższym, moja teoria, że stresując sie na demo tym bardziej nie zarabia się w realu jest o 10000 x bardziej prawdziwa od Twojej :))
Tylko lewar na maxa ;)

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

DupnySystem pisze:
08 maja 2023, 14:14
Ze względu na to, że około 99,999% traci to nie pokazując wyników, a tym bardziej nie chcąc pokazać należy przyjąć, że ktoś nie zarabia. Niestety. Taka jest brutalna prawda.
W związku z powyższym, moja teoria, że stresując sie na demo tym bardziej nie zarabia się w realu jest o 10000 x bardziej prawdziwa od Twojej :))
Jeżeli 99,999% traci, to ty też się do takich zaliczasz i wszyscy na tym forum.
Znowu pierdolisz głupoty wyssane z palca.

Pokazywać wyniki można dowolne, jakie się chce.
Nie wiem dlaczego ty i inni tutaj nie rozumieją, że 100% pokazywanych wyników jest nieprawdziwa.
Widzisz, ja też tak potrafię sobie w dupy info wyciągać!

PS. Już nie wspomnę o tej bzdurze kompletnej!
W związku z powyższym, moja teoria, że stresując sie na demo tym bardziej nie zarabia się w realu jest o 10000 x bardziej prawdziwa od Twojej
Możesz się podzielić danymi i wzorem na podstawie którego to obliczyłeś?

Awatar użytkownika
ninjaproject
Maniak
Maniak

DupnySystem pisze:
Z tej twojej w/w teorii wynika, że skoro się nie stresuję w ogóle na demo, to zarabiam na pewno w realu.

Gratulacje!
Logika godna pozazdroszczenia!

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

DupnySystem pisze:
NIkt nie wrzuca bo z myfxbook można więcej wyczytać niż się wydaje. A nikt jakby nie patrzeć nie bedzie pokazywał tego co robi na rynku jakimś przypadkowym obcym ludziom. Proszę sie nie obrażać ale tak jest. To tak jakby poprościć kogoś o wyciąg z konta osobistego większość z was pracuje na etatach - statystycznie - a po godzinach pukacie sobie 10-50 centów za PIPS i pokazujecie to nam. To wasz wybór. Czy ktoś dopytuje się was co robiće jak nie klikaćie na forum ?? Wiecie że większość z was będzie uwalać depo za depem ? Analizujemy wasze "dokonania" na rynku a tak naprawdę gdybyście powiedzieli coś o sobie to byście mieli odpowiedz czy przypadkiem nie marnujecie sobie czasu i życia.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adamkaluza »

Jest takie przysłowie - nie dyskutuj z głupim bo ktoś patrzący z boku może was pomylić 😉 Dlatego ja już z nindżą nie dyskutuje 😅
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!

Awatar użytkownika
DupnySystem
Gaduła
Gaduła

ninjaproject pisze:
08 maja 2023, 14:38
Jeżeli 99,999% traci, to ty też się do takich zaliczasz i wszyscy na tym forum.
Znowu pierdolisz głupoty wyssane z palca.

Pokazywać wyniki można dowolne, jakie się chce.
Nie wiem dlaczego ty i inni tutaj nie rozumieją, że 100% pokazywanych wyników jest nieprawdziwa.
Widzisz, ja też tak potrafię sobie w dupy info wyciągać!

PS. Już nie wspomnę o tej bzdurze kompletnej!
Możesz się podzielić danymi i wzorem na podstawie którego to obliczyłeś?
Czy się zaliczam czy nie to inna kwestia, w każdym razie pokazuje wyniki. Nawet jak tracę to pokazuję, o czym niektórrzy szkoleniowcy jak ninja się nie odważą.
Wiec głupoty wyssane z palca gada ktoś kto nigdy nie podeprze się swoimi wynikami.
Można pokazywać wyniki dowolne?? Dobre. 100% wyników na FF czy Myfxbook jest nie prawdziwa??Dlatego Ty nigdy nie pokażesz swoich wyników na FF lub Myfxbook bo właśnie nie da się pokazać dowolnych wyników. Gdyby się dało to tacy jak ty by pokazali.
Więc wymyślaj sobie bzdury czemu nie pokażesz nigdy swoich wyników. Setki ludzi pokazuje swój FF i problemu nie ma. A tacy jak Ty za chwilę wymyślą sto argumentów czemu nigdy nie pokażą swoich wyników. Napisz najlepiej że nie wiesz co to FF czy Myfxbook i to scam. :)))Zawsze chce mi się śmiać w takich momentach, a jednocześnie jest mi miło, że ktoś pierdoli, a w rzeczywistości nic nie potrafi zarobić. Fajne to jest. :))))
Jak obliczyłem? Z sufitu wziąłem, przyczep się teraz, że białe nie jest białe :)))
Skoro zarabia 1/10000 to ten który nie pokaże nigdy wyników jest w tych nie zarabiających na 99,999 %
Tylko lewar na maxa ;)

ODPOWIEDZ