ninjaproject pisze: ↑08 maja 2023, 14:38
Jeżeli 99,999% traci, to ty też się do takich zaliczasz i wszyscy na tym forum.
Znowu pierdolisz głupoty wyssane z palca.
Pokazywać wyniki można dowolne, jakie się chce.
Nie wiem dlaczego ty i inni tutaj nie rozumieją, że 100% pokazywanych wyników jest nieprawdziwa.
Widzisz, ja też tak potrafię sobie w dupy info wyciągać!
PS. Już nie wspomnę o tej bzdurze kompletnej!
Możesz się podzielić danymi i wzorem na podstawie którego to obliczyłeś?
Czy się zaliczam czy nie to inna kwestia, w każdym razie pokazuje wyniki. Nawet jak tracę to pokazuję, o czym niektórrzy szkoleniowcy jak ninja się nie odważą.
Wiec głupoty wyssane z palca gada ktoś kto nigdy nie podeprze się swoimi wynikami.
Można pokazywać wyniki dowolne?? Dobre. 100% wyników na FF czy Myfxbook jest nie prawdziwa??Dlatego Ty nigdy nie pokażesz swoich wyników na FF lub Myfxbook bo właśnie nie da się pokazać dowolnych wyników. Gdyby się dało to tacy jak ty by pokazali.
Więc wymyślaj sobie bzdury czemu nie pokażesz nigdy swoich wyników. Setki ludzi pokazuje swój FF i problemu nie ma. A tacy jak Ty za chwilę wymyślą sto argumentów czemu nigdy nie pokażą swoich wyników. Napisz najlepiej że nie wiesz co to FF czy Myfxbook i to scam. :)))Zawsze chce mi się śmiać w takich momentach, a jednocześnie jest mi miło, że ktoś pierdoli, a w rzeczywistości nic nie potrafi zarobić. Fajne to jest.

)
Jak obliczyłem? Z sufitu wziąłem, przyczep się teraz, że białe nie jest białe

Skoro zarabia 1/10000 to ten który nie pokaże nigdy wyników jest w tych nie zarabiających na 99,999 %