Psycholog na giełdzie
- DupnySystem
- Gaduła

Re: Psycholog na giełdzie
Jak ktoś sra w gacie na demo to na real się nie nadaje. Co widać na przykładzie ninja
no chyba, że do programowania wskaźników mentorowania i szkoleń 
Tylko lewar na maxa 
https://www.forexfactory.com/llj.fx#acct.26
https://www.forexfactory.com/llj.fx#acct.26
-
Fx Kaleidoscope
- Gaduła

obudziłem sie rano..cały zlany potem...mnie nawet spanie stresuje
ale tak całkiem na serio...to swoim wczorajszym wpisem nie chciałem nikogo dotknąć osobiscie...fajnie że Ninja pisze szczerze o swoich odczuciach a Psycholog zdecydował sie na swój eksperyment publicznie...wszak o to chodzi aby dzielić się swoimi doświadczeniami, bo to jakby nie było krzepi i motywuje
ale tak całkiem na serio...to swoim wczorajszym wpisem nie chciałem nikogo dotknąć osobiscie...fajnie że Ninja pisze szczerze o swoich odczuciach a Psycholog zdecydował sie na swój eksperyment publicznie...wszak o to chodzi aby dzielić się swoimi doświadczeniami, bo to jakby nie było krzepi i motywuje

Niejaki Zaor juz kiedyś przeprowadził eksperyment z kostką i wynik okazał się wręcz fatalny. Co dla wielu nie było żadnym zaskoczeniem.Fx Kaleidoscope pisze: 08 maja 2023, 09:02 Psycholog zdecydował sie na swój eksperyment publicznie...
- ninjaproject
- Maniak

Zaor, przede wszystkim, nie jest psychologiem, i co tak naprawdę robił, to nie wiemy.Cblondyn pisze: 08 maja 2023, 09:57Niejaki Zaor juz kiedyś przeprowadził eksperyment z kostką i wynik okazał się wręcz fatalny. Co dla wielu nie było żadnym zaskoczeniem.Fx Kaleidoscope pisze: 08 maja 2023, 09:02 Psycholog zdecydował sie na swój eksperyment publicznie...![]()
Może rzucał kostką, ale to nie wszystko.
I dlaczego kostką?
Kostka zwykle ma 6 boków, przynajmniej taka popularna, bo są też i inne.
Trejder, Mentor/trener, aka. Dadas, fx-technik, obecnie ninjaproject.
Programuję wskaźniki i EA do MetaTrader 4/5.
To ty nie wiesz bo ja wiem doskonale bo oglądałem na żywo. A więc radze się nie wypowiadać
Co do kostki to rzucał zwykłą kostką do gry
- ninjaproject
- Maniak

Dlatego ćwiczy na demo aż się pozbędzie tych emocji, lub je ograniczy do minimum.DupnySystem pisze: 08 maja 2023, 08:04 Jak ktoś sra w gacie na demo to na real się nie nadaje. Co widać na przykładzie ninjano chyba, że do programowania wskaźników mentorowania i szkoleń
![]()
Uważasz, że bez treningu zostaje się od razu żołnierzem sił specjalnych, bo ktoś ma na to zadatki?
Przeszedł badania kwalifikacyjne, to już może iść na akcje?
Jacy wy jesteście śmieszni w tych swoich prymitywnych tekstach, to sami nie macie pojęcia!
- ninjaproject
- Maniak

Nie wiem, zgadza się, nie oglądałem i mnie to w ogóle nie interesowało.Cblondyn pisze: 08 maja 2023, 10:13To ty nie wiesz bo ja wiem doskonale bo oglądałem na żywo. A więc radze się nie wypowiadać
Co do kostki to rzucał zwykłą kostką do gry
Kostka do gry ma 6 boków - to co poszczególne boki oznaczały?
ninjaproject pisze: 08 maja 2023, 10:19Potraktuj to jako test na inteligencje. Zobaczymy czy rozumiesz
- ninjaproject
- Maniak

Cblondyn pisze: 08 maja 2023, 10:21Wygląda na to, że ty też nie wiesz!ninjaproject pisze: 08 maja 2023, 10:19Potraktuj to jako test na inteligencje. Zobaczymy czy rozumiesz![]()
Typowe...
ninjaproject pisze: 08 maja 2023, 10:25Nie rozśmieszaj mnie bo oglądałem to przez 2 tygodnie i wiem doskonale jak to wyglądało. Zwykła zagadka jak to zrobić z kostką jest dla ciebie nie lada problememCblondyn pisze: 08 maja 2023, 10:21Wygląda na to, że ty też nie wiesz!ninjaproject pisze: 08 maja 2023, 10:19
Potraktuj to jako test na inteligencje. Zobaczymy czy rozumiesz![]()
Typowe...
I powiem więcej. Wręcz byłem pewien, że kostka będzie stanowić dla ciebie trudną zagadke