aha no to widocznie robie grid zle doczytalem:D nie wiem, jak to zwal tak to zwal, moja strategia nazywa sie: pan chyba oc@#$@# to jest za drogie tyle nie zaplace na pewno bedzie pan obnizal cene zeby to panu zeszlo z polki... heh:)ninjaproject pisze: ↑04 kwie 2023, 21:32Nikt tu nie pisze, że ciebie zna!
My tu piszemy o grze bez SL (NOSL)! Nie o tobie.
To nie ma nic wspólnego z tobą, czy z kimkolwiek.
Brak SL i Grid zawsze w końcu prowadzi do wyczyszczenia konta, i to nic nie ma wspólnego z tym kim kto jest i jaki kto jest.
PS. Grid to jest budowanie piramidy z tracących transakcji, czyli dokładanie kolejnych pozycji gdy cena idzie w przeciwnym kierunku, czyli dokładnie to co robisz.
chociaz czytam ze zlecenia ustawiasz w odpowiednich odstepach a ja nie ustawiam tylko czekam na kolejny sygnal jesli zobacze ze cena ma ochote jednak pojsc w moja strone to dopiero otwieram transakcje, siatki zadnej nie ustawiam automatycznie, wszystko recznie.
handluje caly dzien, nie raz sie zdarza nocka ze musze wstac o 2 3 5 6 i czlowiek nie wyspany i jeszcze z rana patrzy na wynik i na minusie otwarte transakcje i sobie mysli na ... ja w nocy wstawalem po co