Po pierwsze strasznie chaotycznie piszesz. Twój pierwszy post powinien być pewnie 10tym jako odpowiedz na nasze pytanie. Grzegrzyw ma rację nic nie napisałeś co robisz na FX jak "funkcjonuje" to co robisz na rynku. Jak po nicku zobaczyłem NOSL to pierwsze to pomyślałem o podtlenku azotuZL11LE pisze: ↑02 kwie 2023, 10:45a idzcie. wszyscy zamknieci jestescie w swojej skorupie bark otwartosci na zmiany. wszyscy krzycza tak to ma byc tak.
moge powiedziec ze kopiuj wklej dostalem taka sama odpowiedz na innym forach jak powyzej. dobra podziekuje. daje sobie spokoj z forami. to byla moja ostatnia proba, zle wplywacie na moj stan emocjonalny juz tego bledu nie popelnie.
nigdzie nikt nawet sie nie zainteresowal jaki mam system tylko od razu na starcie, skonczysz z zerem.

Nie wiem jakie masz doświadczenie............... wszyscy najlepsi na tym świecie ograniczając ryzyko w różny sposób najczęściej SL. O funkcji sl to można by dużo pisać. Ale mniejsza o to. Nerwy chyba masz w strzępach skoro 2 posty wyprowadziły cię z równowagi. Życzę powodzenia