DayTrading: Piątek 07.10.2022

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 07.10.2022

Nieprzeczytany post autor: Magnolia18 »

Tomaszu :) alesss pomogl :)) by NeoNowka :))
jeszcze raz powtorze. Baxiu czesto po mandzursku pisze to fakt. dzis nawet raczej PL pisal :)) moze te mandzurzenie wynika z pospiechu tudziez dodatku srodkow zmieniajacych swiadomosc :) szeroko rozumianych. wszak balowac lubi jak podkresla
pokazuje na MT4 pozycje zamykane. brak podsumy dziennej czy tez w innej skali. na pincet plus pokazuje zamkniete i widac ile depo zaangazowane w obecne i z/s. te COS kolorowe co nie znam tez tylko co zamyka lub ma
Mialby po prostu pokazac zamkniete trejdy wszystkie z dnia ? co daloby poglad jak znachorzyl ?

inna rzecz. nie ogarniam jak potrafi na tylu kontach 'grac' jednoczesnie. i te 10h jak rzekl to nie 10 ale w zakresie 00.05-23 jakby byl zawsze

ps
ja bym dał Mu dostep do konta z powiedzmy 1o K pln. realnych. ciekawy co ugra

ps2
nie, to glupie. zywa kasa ale 'niczyja' to jak demo. prawie
Ostatnio zmieniony 08 paź 2022, 19:40 przez Magnolia18, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Magnolia18 pisze:
08 paź 2022, 19:34
jeszcze raz powtorze. Baxiu czesto po mandzursku pisze to fakt. dzis nawet raczej PL pisal :)) moze te mandzurzenie wynika z pospiechu tudziez dodatku srodkow zmieniajacych swiadomosc :) szeroko rozumianych. wszak balowac lubi jak podkresla
pokazuje na MT4 pozycje zamykane. brak podsumy dziennej czy tez w innej skali. na pincet plus pokazuje zamkniete i widac ile depo zaangazowane w obecne i z/s. te COS kolorowe co nie znam tez tylko co zamyka lub ma
Mialby po prostu pokazac zamkniete trejdy wszystkie z dnia ? co daloby poglad jak znachorzyl ?

inna rzecz. nie ogarniam jak potrafi na tylu kontach 'grac' jednoczesnie. i te 10h jak rzekl to nie 10 ale w zakresie 00.05-23 jakby byl zawsze

ps
ja bym dał Mu dostep do konta z powiedzmy 1o K pln. realnych. ciekawy co ugra
może on duo, albo ich trzech :D

A tak poważnie bo z tego co pamiętam kilka razy pisałeś o jakiejś pomocy dla Ciebie od nas
powiedz jak sobie takie coś wyobrażasz?
powiem tylko że takie pomysły nie tylko ty miałes tu

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze:
08 paź 2022, 17:27

A do was to jest jego kasa realna czy nie nie da wam i nie weźmie. Ja bym tylko pokazał wejścia a ile ugrałem to inna bajka
Jak nie widzisz różnicy pomiędzy kontem real a demo to ci szczerze współczuje :)
Też "kosisz" miliony na demo? :d

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Magnolia18 pisze:
08 paź 2022, 19:34
Jesteś taki naiwny, że aż mi Ciebie żal, poważnie :)

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Cblondyn pisze:
08 paź 2022, 20:20

racz zauwazyc jaki jestem w tym dobry ;]
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Magnolia18 pisze:
08 paź 2022, 20:29
Cblondyn pisze:
08 paź 2022, 20:20

racz zauwazyc jaki jestem w tym dobry ;]
i co nie odpowiesz

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Tomasz196407 pisze:
08 paź 2022, 19:40
A tak poważnie bo z tego co pamiętam kilka razy pisałeś o jakiejś pomocy dla Ciebie od nas
Pewnie wile osob by skorzystalo, gdyby forum, watek bylby prawdziwa wymiana opinii i przemyslen. Podpowiedzi etc
ze 2-3 dni temu sam wyrysowalem ten skok na WTI ale nie uwierzylem w to. Jak to przedmowca ujala bylem tak naiwny ze az zal. eSSSki
Nkt nie wie jak pojdzie rynek na danym instrumecie ale rzeczowa wymiana opinii, przemyslen etc. da wiecej kazdemu niz 'kitraniu' w sobie wiedzy. bo na uj ktos inny ma tez przyrobic pare zlociszy. ale to takie polskie

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Magnolia18 pisze:
08 paź 2022, 20:34
Tomasz196407 pisze:
08 paź 2022, 19:40
Pewnie wile osob by skorzystalo, gdyby forum, watek bylby prawdziwa wymiana opinii i przemyslen. Podpowiedzi etc
ze 2-3 dni temu sam wyrysowalem ten skok na WTI ale nie uwierzylem w to. Jak to przedmowca ujala bylem tak naiwny ze az zal. eSSSki
Nkt nie wie jak pojdzie rynek na danym instrumecie ale rzeczowa wymiana opinii, przemyslen etc. da wiecej kazdemu niz 'kitraniu' w sobie wiedzy. bo na uj ktos inny ma tez przyrobic pare zlociszy. ale to takie polskie
Nie masz racji.wrzuciłes do wora wszystkich niedobrych.
Pytam o szczegóły jakbyś widział przekazywanie wiedzy Tobie.
Uczeń-mistrz, nauczyciel-uczeń student, czy kilkunastu piszących na forum o zwierzakach, FE, itp.
po za wymiana mysli i przemyslen jak napisałeś jest realna gra
będziesz tam sam i nikt ci nie doradzi jak rynek nie w Twoim kierunku
Tak Ci się wydaje ze naśladujesz ika i zarobisz

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

no to mnie teraz zarzyles Killer...
nie mam przemyslen jakbym to widzial bo nie sadzilem ze ktos by to zrobil. tzn chcialby to uczynic. wracajac wspomnieniami do szkol to nauczyciel raczej wyznaczal droge uczniowi. bo co moze wiedziec nie naumiany osobnik :) o drodze rozwoju, jego kierunku i formie

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Cblondyn pisze:
08 paź 2022, 20:08
SEROL666 pisze:
08 paź 2022, 17:27

A do was to jest jego kasa realna czy nie nie da wam i nie weźmie. Ja bym tylko pokazał wejścia a ile ugrałem to inna bajka
Jak nie widzisz różnicy pomiędzy kontem real a demo to ci szczerze współczuje :)
Też "kosisz" miliony na demo? :d
A co ktoś się z tobą dzieli na tym forum kasą? Kolesie pokazują swoje wejścia i basta a ty musisz wiedzieć jak wiejska wścibska baba.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany