DayTrading: Piątek 07.10.2022

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 07.10.2022

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Magnolia18 pisze: 08 paź 2022, 20:49 no to mnie teraz zarzyles Killer...
nie mam przemyslen jakbym to widzial bo nie sadzilem ze ktos by to zrobil. tzn chcialby to uczynic. wracajac wspomnieniami do szkol to nauczyciel raczej wyznaczal droge uczniowi. bo co moze wiedziec nie naumiany osobnik :) o drodze rozwoju, jego kierunku i formie
No to może ja pierwszy skończę te pogadankę, kopiuj i słuchaj dalej grając demo

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze: 08 paź 2022, 20:50
Cblondyn pisze: 08 paź 2022, 20:08
SEROL666 pisze: 08 paź 2022, 17:27
A do was to jest jego kasa realna czy nie nie da wam i nie weźmie. Ja bym tylko pokazał wejścia a ile ugrałem to inna bajka
Jak nie widzisz różnicy pomiędzy kontem real a demo to ci szczerze współczuje :)
Też "kosisz" miliony na demo? :d
A co ktoś się z tobą dzieli na tym forum kasą? Kolesie pokazują swoje wejścia i basta a ty musisz wiedzieć jak wiejska wścibska baba.
Konto demo nawet z milionami zysku jest gooowno warte pod względem edukacyjnym. Bo ani w tym emocji ani zarzadzania ryzykiem i takie tam "podstawy". Ale może komuś się podoba? :)
Na rzut kostką tez mozna stworzyć konto demo z zyskiem ;)
A już wmawianie komuś, że pokazywane konto demo to real to już trzeba mieć zryty beret ma maxa ;)
Czemu ma to służyć to nie bardzo rozumiem

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Magnolia18 »

nie chce grac demo. pograc moge w lets fish np czy inne bierki. gra jak gra.
zainteresowany jestem realnym rynkiem
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Cblondyn pisze: 08 paź 2022, 21:02
SEROL666 pisze: 08 paź 2022, 20:50
Cblondyn pisze: 08 paź 2022, 20:08
Jak nie widzisz różnicy pomiędzy kontem real a demo to ci szczerze współczuje :)
Też "kosisz" miliony na demo? :d
A co ktoś się z tobą dzieli na tym forum kasą? Kolesie pokazują swoje wejścia i basta a ty musisz wiedzieć jak wiejska wścibska baba.
Konto demo nawet z milionami zysku jest gooowno warte pod względem edukacyjnym. Bo ani w tym emocji ani zarzadzania ryzykiem i takie tam "podstawy". Ale może komuś się podoba? :)
Na rzut kostką tez mozna stworzyć konto demo z zyskiem ;)
A już wmawianie komuś, że pokazywane konto demo to real to już trzeba mieć zryty beret ma maxa ;)
Czemu ma to służyć to nie bardzo rozumiem
To prawda że na B. był koleś który zaangażował kredyt w pozycje Po sławetnym tu iku i przegrał cały

JohnyEnglisz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: JohnyEnglisz »

Magnolia18 pisze: 08 paź 2022, 19:34 Tomaszu :) alesss pomogl :)) by NeoNowka :))
jeszcze raz powtorze. Baxiu czesto po mandzursku pisze to fakt. dzis nawet raczej PL pisal :)) moze te mandzurzenie wynika z pospiechu tudziez dodatku srodkow zmieniajacych swiadomosc :) szeroko rozumianych. wszak balowac lubi jak podkresla
pokazuje na MT4 pozycje zamykane. brak podsumy dziennej czy tez w innej skali. na pincet plus pokazuje zamkniete i widac ile depo zaangazowane w obecne i z/s. te COS kolorowe co nie znam tez tylko co zamyka lub ma
Mialby po prostu pokazac zamkniete trejdy wszystkie z dnia ? co daloby poglad jak znachorzyl ?

inna rzecz. nie ogarniam jak potrafi na tylu kontach 'grac' jednoczesnie. i te 10h jak rzekl to nie 10 ale w zakresie 00.05-23 jakby byl zawsze

ps
ja bym dał Mu dostep do konta z powiedzmy 1o K pln. realnych. ciekawy co ugra

ps2
nie, to glupie. zywa kasa ale 'niczyja' to jak demo. prawie

Po co zakrywa numery zlecen? Po co zakrywa stan depozytu? Nie zauwazyles ze pokazuje tylko to co mu sie podoba i tylko wtedy jak pojdzie konkretnie w jedna strone? Teksty w stylu gram Ski na Lki, nie wazne w ktora strone pojdzie po czasiw dopisuje aa dobrze ze dolozylem wiecej Sek lub Lek, tamte zgasilem wczesniej , tutaj dziala straznik, dobrze ze na koncie glownym gralem Ski lub Lki mocniej to straty na tym drugim koncie do zabawy czy uj wie ktory z kolei koncie sa odrobione itp itd . Moim zdaniem jak jest taki kozak fx i chce to pokazac piszac i wklejajac edytowane screeny to w tych czasach powinien walnac live stream i wszystko byloby jasne :564:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

JohnyEnglisz pisze: 08 paź 2022, 21:12
Magnolia18 pisze: 08 paź 2022, 19:34 Tomaszu :) alesss pomogl :)) by NeoNowka :))
jeszcze raz powtorze. Baxiu czesto po mandzursku pisze to fakt. dzis nawet raczej PL pisal :)) moze te mandzurzenie wynika z pospiechu tudziez dodatku srodkow zmieniajacych swiadomosc :) szeroko rozumianych. wszak balowac lubi jak podkresla
pokazuje na MT4 pozycje zamykane. brak podsumy dziennej czy tez w innej skali. na pincet plus pokazuje zamkniete i widac ile depo zaangazowane w obecne i z/s. te COS kolorowe co nie znam tez tylko co zamyka lub ma
Mialby po prostu pokazac zamkniete trejdy wszystkie z dnia ? co daloby poglad jak znachorzyl ?

inna rzecz. nie ogarniam jak potrafi na tylu kontach 'grac' jednoczesnie. i te 10h jak rzekl to nie 10 ale w zakresie 00.05-23 jakby byl zawsze

ps
ja bym dał Mu dostep do konta z powiedzmy 1o K pln. realnych. ciekawy co ugra

ps2
nie, to glupie. zywa kasa ale 'niczyja' to jak demo. prawie

Po co zakrywa numery zlecen? Po co zakrywa stan depozytu? Nie zauwazyles ze pokazuje tylko to co mu sie podoba i tylko wtedy jak pojdzie konkretnie w jedna strone? Teksty w stylu gram Ski na Lki, nie wazne w ktora strone pojdzie po czasiw dopisuje aa dobrze ze dolozylem wiecej Sek lub Lek, tamte zgasilem wczesniej , tutaj dziala straznik, dobrze ze na koncie glownym gralem Ski lub Lki mocniej to straty na tym drugim koncie do zabawy czy uj wie ktory z kolei koncie sa odrobione itp itd . Moim zdaniem jak jest taki kozak fx i chce to pokazac piszac i wklejajac edytowane screeny to w tych czasach powinien walnac live stream i wszystko byloby jasne :564:
Wystarczy podpiąc pod myfxbook i wszystkie te "czary mary" będą do wglądu. Bo jesli ktoś coś pokazuje to niech to będzie wiarygodne i potwierdzone. Bo jak napisze, że mam najnowszy model ferrari i pokaże zdjęcie tylko koła to zrobie z siebie durnia i nikt mi nie uwierzy :)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Cblond ale oni chcą kopiować jego trejdy :D
myfxbook ma opóźnienie co do pozycji na koncie
hasło do konta musiał by dać

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Tomasz196407 pisze: 08 paź 2022, 21:23 Cblond ale oni chcą kopiować jego trejdy :D
myfxbook ma opóźnienie co do pozycji na koncie
hasło do konta musiał by dać
Trzeba być chyba idiotą by kopiować cudze konto demo :)
W dodatku w żaden sposób nie zweryfikowane przez nikogo. A bardzo łatwo to zrobić. Moge opowiedzieć jak to zrobić na kilka sposobów

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Magnolia18 »

Panowie. od wczoraj jak ropa poszla nie tam. to jedziecie. dlaczego wczesniej nikt nie mowil. eeee wez misku nie sluchaj bo to szarlatan ?? Tomaszu ze wrzucam do 1 wora. ale nie tak to wyglada ? IMHO

i moze nie kopiowac bo nie siedze 24h ale zamysl
lapac na szczycie/dole S/L i te 70-100 centow ruch. mialo te sens przez dlugi czas.
ale potargajcie ze mnie lacha przy okazji tez. :) zycie
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Magnolia18 pisze: 08 paź 2022, 21:35 Panowie. od wczoraj jak ropa poszla nie tam. to jedziecie. dlaczego wczesniej nikt nie mowil. eeee wez misku nie sluchaj bo to szarlatan ?? Tomaszu ze wrzucam do 1 wora. ale nie tak to wyglada ? IMHO
Magnolia no nie tak, ale co bym nie napisał u Ciebie tworzy sie bariera
w końcu napiszesz że nauczyciel akademicki powinien wbijać wiedze przysłowiowym młotkiem
a student jak ma kaprycho to moze przyjdzie na wykład.
Sorry pytając jak to widzisz te pomoc miałem na myśli Twoje zaangażowanie czyli siedzenie przed wykresami
ale widze że masz inny cel

Zablokowany