No to może ja pierwszy skończę te pogadankę, kopiuj i słuchaj dalej grając demoMagnolia18 pisze: 08 paź 2022, 20:49 no to mnie teraz zarzyles Killer...
nie mam przemyslen jakbym to widzial bo nie sadzilem ze ktos by to zrobil. tzn chcialby to uczynic. wracajac wspomnieniami do szkol to nauczyciel raczej wyznaczal droge uczniowi. bo co moze wiedziec nie naumiany osobniko drodze rozwoju, jego kierunku i formie
DayTrading: Piątek 07.10.2022
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 07.10.2022
Konto demo nawet z milionami zysku jest gooowno warte pod względem edukacyjnym. Bo ani w tym emocji ani zarzadzania ryzykiem i takie tam "podstawy". Ale może komuś się podoba?SEROL666 pisze: 08 paź 2022, 20:50A co ktoś się z tobą dzieli na tym forum kasą? Kolesie pokazują swoje wejścia i basta a ty musisz wiedzieć jak wiejska wścibska baba.Cblondyn pisze: 08 paź 2022, 20:08Jak nie widzisz różnicy pomiędzy kontem real a demo to ci szczerze współczujeSEROL666 pisze: 08 paź 2022, 17:27
A do was to jest jego kasa realna czy nie nie da wam i nie weźmie. Ja bym tylko pokazał wejścia a ile ugrałem to inna bajka
Też "kosisz" miliony na demo?![]()

Na rzut kostką tez mozna stworzyć konto demo z zyskiem

A już wmawianie komuś, że pokazywane konto demo to real to już trzeba mieć zryty beret ma maxa

Czemu ma to służyć to nie bardzo rozumiem
- Magnolia18
- Gaduła
nie chce grac demo. pograc moge w lets fish np czy inne bierki. gra jak gra.
zainteresowany jestem realnym rynkiem
zainteresowany jestem realnym rynkiem
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
- Fanatyk
To prawda że na B. był koleś który zaangażował kredyt w pozycje Po sławetnym tu iku i przegrał całyCblondyn pisze: 08 paź 2022, 21:02Konto demo nawet z milionami zysku jest gooowno warte pod względem edukacyjnym. Bo ani w tym emocji ani zarzadzania ryzykiem i takie tam "podstawy". Ale może komuś się podoba?SEROL666 pisze: 08 paź 2022, 20:50A co ktoś się z tobą dzieli na tym forum kasą? Kolesie pokazują swoje wejścia i basta a ty musisz wiedzieć jak wiejska wścibska baba.Cblondyn pisze: 08 paź 2022, 20:08
Jak nie widzisz różnicy pomiędzy kontem real a demo to ci szczerze współczuje
Też "kosisz" miliony na demo?![]()
Na rzut kostką tez mozna stworzyć konto demo z zyskiem
A już wmawianie komuś, że pokazywane konto demo to real to już trzeba mieć zryty beret ma maxa
Czemu ma to służyć to nie bardzo rozumiem
-
- Pasjonat
Magnolia18 pisze: 08 paź 2022, 19:34 Tomaszualesss pomogl
by NeoNowka
jeszcze raz powtorze. Baxiu czesto po mandzursku pisze to fakt. dzis nawet raczej PL pisalmoze te mandzurzenie wynika z pospiechu tudziez dodatku srodkow zmieniajacych swiadomosc
szeroko rozumianych. wszak balowac lubi jak podkresla
pokazuje na MT4 pozycje zamykane. brak podsumy dziennej czy tez w innej skali. na pincet plus pokazuje zamkniete i widac ile depo zaangazowane w obecne i z/s. te COS kolorowe co nie znam tez tylko co zamyka lub ma
Mialby po prostu pokazac zamkniete trejdy wszystkie z dnia ? co daloby poglad jak znachorzyl ?
inna rzecz. nie ogarniam jak potrafi na tylu kontach 'grac' jednoczesnie. i te 10h jak rzekl to nie 10 ale w zakresie 00.05-23 jakby byl zawsze
ps
ja bym dał Mu dostep do konta z powiedzmy 1o K pln. realnych. ciekawy co ugra
ps2
nie, to glupie. zywa kasa ale 'niczyja' to jak demo. prawie
Po co zakrywa numery zlecen? Po co zakrywa stan depozytu? Nie zauwazyles ze pokazuje tylko to co mu sie podoba i tylko wtedy jak pojdzie konkretnie w jedna strone? Teksty w stylu gram Ski na Lki, nie wazne w ktora strone pojdzie po czasiw dopisuje aa dobrze ze dolozylem wiecej Sek lub Lek, tamte zgasilem wczesniej , tutaj dziala straznik, dobrze ze na koncie glownym gralem Ski lub Lki mocniej to straty na tym drugim koncie do zabawy czy uj wie ktory z kolei koncie sa odrobione itp itd . Moim zdaniem jak jest taki kozak fx i chce to pokazac piszac i wklejajac edytowane screeny to w tych czasach powinien walnac live stream i wszystko byloby jasne

Wystarczy podpiąc pod myfxbook i wszystkie te "czary mary" będą do wglądu. Bo jesli ktoś coś pokazuje to niech to będzie wiarygodne i potwierdzone. Bo jak napisze, że mam najnowszy model ferrari i pokaże zdjęcie tylko koła to zrobie z siebie durnia i nikt mi nie uwierzyJohnyEnglisz pisze: 08 paź 2022, 21:12Magnolia18 pisze: 08 paź 2022, 19:34 Tomaszualesss pomogl
by NeoNowka
jeszcze raz powtorze. Baxiu czesto po mandzursku pisze to fakt. dzis nawet raczej PL pisalmoze te mandzurzenie wynika z pospiechu tudziez dodatku srodkow zmieniajacych swiadomosc
szeroko rozumianych. wszak balowac lubi jak podkresla
pokazuje na MT4 pozycje zamykane. brak podsumy dziennej czy tez w innej skali. na pincet plus pokazuje zamkniete i widac ile depo zaangazowane w obecne i z/s. te COS kolorowe co nie znam tez tylko co zamyka lub ma
Mialby po prostu pokazac zamkniete trejdy wszystkie z dnia ? co daloby poglad jak znachorzyl ?
inna rzecz. nie ogarniam jak potrafi na tylu kontach 'grac' jednoczesnie. i te 10h jak rzekl to nie 10 ale w zakresie 00.05-23 jakby byl zawsze
ps
ja bym dał Mu dostep do konta z powiedzmy 1o K pln. realnych. ciekawy co ugra
ps2
nie, to glupie. zywa kasa ale 'niczyja' to jak demo. prawie
Po co zakrywa numery zlecen? Po co zakrywa stan depozytu? Nie zauwazyles ze pokazuje tylko to co mu sie podoba i tylko wtedy jak pojdzie konkretnie w jedna strone? Teksty w stylu gram Ski na Lki, nie wazne w ktora strone pojdzie po czasiw dopisuje aa dobrze ze dolozylem wiecej Sek lub Lek, tamte zgasilem wczesniej , tutaj dziala straznik, dobrze ze na koncie glownym gralem Ski lub Lki mocniej to straty na tym drugim koncie do zabawy czy uj wie ktory z kolei koncie sa odrobione itp itd . Moim zdaniem jak jest taki kozak fx i chce to pokazac piszac i wklejajac edytowane screeny to w tych czasach powinien walnac live stream i wszystko byloby jasne![]()

-
- Fanatyk
Cblond ale oni chcą kopiować jego trejdy
myfxbook ma opóźnienie co do pozycji na koncie
hasło do konta musiał by dać

Trzeba być chyba idiotą by kopiować cudze konto demoTomasz196407 pisze: 08 paź 2022, 21:23 Cblond ale oni chcą kopiować jego trejdy![]()

W dodatku w żaden sposób nie zweryfikowane przez nikogo. A bardzo łatwo to zrobić. Moge opowiedzieć jak to zrobić na kilka sposobów
- Magnolia18
- Gaduła
Panowie. od wczoraj jak ropa poszla nie tam. to jedziecie. dlaczego wczesniej nikt nie mowil. eeee wez misku nie sluchaj bo to szarlatan ?? Tomaszu ze wrzucam do 1 wora. ale nie tak to wyglada ? IMHO
i moze nie kopiowac bo nie siedze 24h ale zamysl
lapac na szczycie/dole S/L i te 70-100 centow ruch. mialo te sens przez dlugi czas.
ale potargajcie ze mnie lacha przy okazji tez.
zycie
i moze nie kopiowac bo nie siedze 24h ale zamysl
lapac na szczycie/dole S/L i te 70-100 centow ruch. mialo te sens przez dlugi czas.
ale potargajcie ze mnie lacha przy okazji tez.

Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
- Fanatyk
Magnolia no nie tak, ale co bym nie napisał u Ciebie tworzy sie barieraMagnolia18 pisze: 08 paź 2022, 21:35 Panowie. od wczoraj jak ropa poszla nie tam. to jedziecie. dlaczego wczesniej nikt nie mowil. eeee wez misku nie sluchaj bo to szarlatan ?? Tomaszu ze wrzucam do 1 wora. ale nie tak to wyglada ? IMHO
w końcu napiszesz że nauczyciel akademicki powinien wbijać wiedze przysłowiowym młotkiem
a student jak ma kaprycho to moze przyjdzie na wykład.
Sorry pytając jak to widzisz te pomoc miałem na myśli Twoje zaangażowanie czyli siedzenie przed wykresami
ale widze że masz inny cel