DayTrading: Piątek 07.10.2022

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 07.10.2022

Nieprzeczytany post autor: Magnolia18 »

tak z innej bajki
po chu...steczke siedziec kilkanascie godzin by nayebywac w DEMO ??
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Tomaszu zadna bariera. ja jestem jak najbardzie otwarty na nauke. i pomoc. podpowiedz. przygotowany nawet jestem na 'zadania domowe'. 'kartkowki', 'kolokwia' . serio serio :)
Baxiau te czeapanie sie . tu nie kumam jako czlowiek. Farcilo Mu bylo cicho. poszlo nie tak wtedy gromy. zewszad i wielu tych co WIEDZIELI. nie powinniscie wczesniej punktowac ? tak dokladnie jak teraz ? bo fakt byly wtrety a'la a co tam z tym czy z tamtym.
i dziwiwcie sie ze kazdy mlody widzac WYNIK nie lykalby jak pelikan ?
Wyrażam jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Magnolia18 pisze:
08 paź 2022, 21:45
tak z innej bajki
Prawda? Tez sie kiedys nad tym zastanawiałem. To odpowiedz mi na pytanie po kiego chu...steczke koleś wkleja wycięty z konta "real" element fotki z tym napisem? Bo dla mnie to już powód do wizyty u lekarza. I nie chodzi o stomatologa czy ortopede :d

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

Cblondyn pisze:
08 paź 2022, 21:53
Magnolia18 pisze:
tak z innej bajki
Prawda? Tez sie kiedys nad tym zastanawiałem. To odpowiedz mi na pytanie po kiego chu...steczke koleś wkleja wycięty z konta "real" element fotki z tym napisem? Bo dla mnie to już powód do wizyty u lekarza. I nie chodzi o stomatologa czy ortopede :d
zapodal cos takiego ? masz siakis link ?

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

Magnolia18 pisze:
08 paź 2022, 21:56
Cblondyn pisze:
08 paź 2022, 21:53
Magnolia18 pisze:
tak z innej bajki
zapodal cos takiego ? masz siakis link ?
Było tu na forum. Kilka miesięcy temu. Wszyscy widzieli i mogą potwierdzić ;)
Konto demo co miało byc real tez każdy widział ;)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Magnolia18 pisze:
08 paź 2022, 21:50
Tomaszu zadna bariera. ja jestem jak najbardzie otwarty na nauke. i pomoc. podpowiedz. przygotowany nawet jestem na 'zadania domowe'. 'kartkowki', 'kolokwia' . serio serio :)
Baxiau te czeapanie sie . tu nie kumam jako czlowiek. Farcilo Mu bylo cicho. poszlo nie tak wtedy gromy. zewszad i wielu tych co WIEDZIELI. nie powinniscie wczesniej punktowac ? tak dokladnie jak teraz ? bo fakt byly wtrety a'la a co tam z tym czy z tamtym.
i dziwiwcie sie ze kazdy mlody widzac WYNIK nie lykalby jak pelikan ?
To na początek zastanów sie czy zajmowane pozycje na ropie są dla Ciebie.
Potem zastanów sie ile możesz przeznaczyć na konto
Sposób gry ?
oczekiwania Twoje co do profitów

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Dobry wieczór .
Zapytam tutaj bo jesteście ...🤗
Czy moze mi ktoś powiedziec jak usunąć prywatne wiadomości ze skrzynki ? Tzn niby wiem ale jednak nie wiem ! bo nie mogę usunąć kilku czy kilkunastu wiadomości ( zaznaczonych ) jednocześnie, a mogę jedynie usuwać wiadomości pojedynczo otwierając je najpierw ....
Czy mozna usunąć wiadomości hurtowo ?
.........
edit . Fajny patern jest na D1 na SP .
W czasach hossanny taki patern zwiastował wzrosty a jak będzie w czasach bessy ? ...w poniedziałek sie zobaczy :564:
Ostatnio zmieniony 08 paź 2022, 22:12 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
Magnolia18
Gaduła
Gaduła

na priv masz cala prawde. stan na dzis
co do ropy etc. z miesiac temu mowiono mi bym nie gral na kilku fujarkach. skupilem sie na wti i sp500. zeby polukac trendy. na 2T odpuscielm real i testowalem na demowce. szlo ok. odpalilem od PN real i cienko bo cienko ale cos tam zazielienilem, bez czerwonych. az Baxika czarny PT i skucha zas

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Magnolia18 pisze:
08 paź 2022, 22:12
na priv masz cala prawde. stan na dzis
co do ropy etc. z miesiac temu mowiono mi bym nie gral na kilku fujarkach. skupilem sie na wti i sp500. zeby polukac trendy. na 2T odpuscielm real i testowalem na demowce. szlo ok. odpalilem od PN real i cienko bo cienko ale cos tam zazielienilem, bez czerwonych. az Baxika czarny PT i skucha zas
a EU to za ambitny instrument że go olałeś

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

navik pisze:
08 paź 2022, 22:10
Dobry wieczór .
Zapytam tutaj bo jesteście ...🤗
Czy moze mi ktoś powiedziec jak usunąć prywatne wiadomości ze skrzynki ? Tzn niby wiem ale jednak nie wiem ! bo nie mogę usunąć kilku czy kilkunastu wiadomości ( zaznaczonych ) jednocześnie, a mogę jedynie usuwać wiadomości pojedynczo otwierając je najpierw ....
Czy mozna usunąć wiadomości hurtowo ?
.........
edit . Fajny patern jest na D1 na SP .
W czasach hossanny taki patern zwiastował wzrosty a jak będzie w czasach bessy ? ...w poniedziałek sie zobaczy :564:
Jaka ta skrzynka tu czy w Win

Zablokowany