piszesz
1A Baksik zamiast pomóc coś, poszedł imprezować. Nie wymagam ale człowiekiem jest się do pierwszej próby.
Jeszcze na odchodne wyśmiał Nas, że to czarny piątek. Szkoda gadać, okropny osobnik.
odp 1
od pol roku zmienilem funkcjonowanie na forexie i z 10 razy o tym pisalem
nie czytasz co pisze wiec nie wiesz
imprezuje co tydzien od piatku po 17 godz a czasem nawet w poniedzialek tez
i nie ma mnie na forum ani na fx gram mocno dt tylko 3dni
o czarnym piatku ze bedzie sygnalizowalem juz w srode a to nie bylo wysmiewanie tylko delikatnie przypomnialem o tym co w piatek mialo byc
2, Baksik to nie samograj forexowy. Nie pokazuje jak grać i nie pokazuje wejść wyjść w czasie rzeczywistym.
Pomijam już to, że często wrzuca screeny z powycinanymi ważnymi danymi. Zawsze pisze niezrozumiale i zawile. Nie da się tego zrozumieć i na tym to polega, to jest jego strategia. Musi mieć poparcie admina tego forum.
BaX to lipa

Baksik, to taki znachor który wygrywa walkę z rakiem ziołami i dymem
odp2
to jest forum kiedy ty o cos sie choc raz zapytasłes jak cos nie zrozumiale napisałem nigdy
powtarzasz jak mantre bzdury i kłamstwa chyba po JEngl
podaje kiedy wchodze w co wchodze czesto do minuty czasowo wiec nie kkkkkkłam
no ta admin mnie wsiera
tez pisalem nigdy z zadnym nawet na priv nie zamienilem slowa
xxxx 3
z TS, popytałem się o opinię. Mam wrażenie, że odebrali mnie jak jakiegoś idiotę, że im mówię o takiej strategi jak ma baksik. Aż nie do wiary, że ktoś się na to łapie.
odp3
jak ty mogles pytac o cos o czym nie masz zielonego pojecia nawet nie wiesz gdzie graja w ktorym k,,,,,,,,
Nie uważacie, że on strasznie szkodzi temu forum, swoimi niezrozumiałymi wpisami, tego się czytać nie da.
Prawda jest taka, że jakby taki Baxik zarabiał i miał strategię, która daje takie zyski, to już dawno by miał naśladowców
odp
a co ty dales od siebie tu na tym forum ze oceniasz mnie
nic tylko wczoraj pewnie sie czegos nawąchałes lub napiles i miałes wzlot tu na forum starczy bo mnie mula te gadki szmatki eot
akto te moja strategie zrozumial nikt z tego forum
pytasz o moj wiek i to pisalem tu z 10 razy juz ale nie czytasz bo wchodzisz jak wiekszosc tylko jak jest zadyma
i obawiam sie ze nawet nie masz pijecia co ja pozycjonuje
siedze tu
i na fx przez 3dni czasem wiecej niz 10 godz to nawet z nudow cos tu pisze bo to normalne milczkiem nigdy nie bylem
ani udajacymze cos wiem ale nie powiem koniec tematu