DAX WSZEDL W OPOROWKE I ZOBACZYMY CZY DZIS BEDZIE PRZEBICIE
JEST15970 wyjda wg mnie nad 16k to sie zacznie bal
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
NASDAQ rozwala schemat, tam złapanie szczytu to jak wróżenie z fusów. Sapina znowu o kilka pkt podbija szczyt.
Navik sapina ma ciężko pod górkę, Twój target będzie bardzo wymęczony (o ile będzie). Ciężko będzie aby NASDAQ dalej w górę, jak sapina ma z tym problem Nie należy zapominać kto zawsze wyznaczał trendy na giełdach światowych. Algorytmy i spekuła myślą że NASDAQ będzie wyznaczał drogę? Ktoś powie sprawdzam, bo jak będzie odwrót to nie będzie chętnych na zakup.
U mnie bez zmian, trzymam S, cierpliwość.
XAB Edek dalej w strefie oporowej 1.18-1.1830. Jak wyjdą górą to 1.20 na celowniku.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
P4W3L
EDEK popieram no moze niekoniecznie te 1,2 ale powtorze jesli to na razie szukamy lki / JESZCZE?/
A ROPA BP
nie bede w trzymanki sie jednak bawil i moze na dt lki pomacam /czyli lka jest https://zapodaj.net/d81dbdaf0edfe.jpg.html
no nie wiem czy to beda zarobki bo wcale sie nie zdziwie takie szybkie byly wzrosty to moga albo od jutra teren przetrzepany i wzrosty albo caly tydzien po troszku w dol ???????
czyli na dwoje babka wrozyła
dopiero moze zamkniecie to bedzie cos widac na wykresach
mała miska wazne by byla pełna i tyle o tym spadku dzis
a o edku
(raport NFP w piątek, ADP w środę) - słaby raport przypieczętowałby słabość amerykańskiej waluty
tak uwazam
Ostatnio zmieniony 31 sie 2021, 14:58 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.