co tutaj sie wyrabia
DayTrading: Wtorek 31.08.2021
Re: DayTrading: Wtorek 31.08.2021
TP na nygusie mam na 15670 ...ale chyba przestawie wyzej ..... tylko gdzie? 15900?
co tutaj sie wyrabia
co tutaj sie wyrabia
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
naviknavik pisze: 31 sie 2021, 07:32 TP na nygusie mam na 15670 ...ale chyba przestawie wyzej ..... tylko gdzie? 15900?
co tutaj sie wyrabia![]()
mysle ze po prostu zdejmij tp a najwyzej przesuwaj sl
bo pomysl po ile bedziesz kupował jak zgasisz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Mistyfikator
- Pasjonat

Mam na myśli program skupu aktywów FED. Nie wiem już sam, czy czegoś nie rozumiem. Wzrosty, jak po jakimś quick fall, spowodowanym losowym zdarzeniem.XAB pisze: 31 sie 2021, 07:25nie zapominaj o tym ze kase drukuje caly swiat z tym ze usrance najmocniejMistyfikator pisze: 31 sie 2021, 07:12 Kim są obecnie strony transakcji? Czy kupujący jest równocześnie sprzedającym? Tak to na logikę wygląda: pieniądze z dodruku, więc nie trzeba liczyć się z aspektem finansowym transakcji, więc teoretycznie jeden gracz może napędzać bańkę. Gracz, który ma nieograniczony kapitał. Pieniądze przeznaczone na utopienie na rynku? W sumie jaka różnica, skoro i tak jest to pieniądz bez pokrycia. Tylko pytanie, co będzie kiedy ceny wrócą do równowagi? Do ilu ptk miałyby spaść amerykańskie indeksy, aby odzwierciedlić wartość papierów?
wiec trudno okreslic wartosc realna akcji
Już się nie bawią ze wzrostami jak rok temu. Teraz walą pionową krechę w górę i tyle w temacie. Po 50ptk na świecach 15min. Pytanie, jak długo.
Jeszcze ze 100ptk i zacznie mi wywalać stop lossy
Tak zrobie . Dziś nie bede miał czasu pilnowac tego cyrku bo ruszam w trase za kilka godzin, ale bede chciał to potrzymac chociaz do sesji usa
us30 wygląda ze chce odpalic w góre
Ostatnio zmieniony 31 sie 2021, 07:46 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nie gram indeksów, ale wiem jedno: INDEKSY ZAWSZE ROSNĄ.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
tak jestkrab29 pisze: 31 sie 2021, 07:43 Nie gram indeksów, ale wiem jedno: INDEKSY ZAWSZE ROSNĄ.
Pozdrawiam
nq ja pamietam jak sam pisalem po 12kola to kup i sprawdz cene za miesiac a najlepiej za pol roku
i tego oczywiscie karwa nie zrobilem nawet 0,1l kupic dla zabawy był sens
ale grubas siedzi z pakietem ponizej 12k i smieje sie z nas maluczkich
Ostatnio zmieniony 31 sie 2021, 07:50 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jak pisałem o cenie 14400 to mnie opierdalałeśXAB pisze: 31 sie 2021, 07:48nq ja pamietam jak sam pisalem po 12kola to kup i sprawdz cene za miesiac a najlepiej za pol roku
i tego oczywiscie karwa nie zrobilem
ale grubas siedzi z pakietem ponizej 12k i smieje sie z nas maluczkich
no bo sam wiesz patrzysz na wykres to codziennie wydaje ci sie ze to moze pierdzielnac do nie wiadomo ilu
a on sie pierdzieli ale w gore tez do nie wiadomo ilu
kurcze jaki to fart ze choc raz eskowac mi sie odechcialo

jedyne co eskuje to rope i tez nie bardzo widze w tym sens
lka na eske bedzie chyba zdrowiej na dt
a on sie pierdzieli ale w gore tez do nie wiadomo ilu
kurcze jaki to fart ze choc raz eskowac mi sie odechcialo
jedyne co eskuje to rope i tez nie bardzo widze w tym sens
Ostatnio zmieniony 31 sie 2021, 07:58 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
ok. Pany .... plnujcie tego bałaganu. Ja znikam bo obowiazki wzywają.
powodzenia i zielonych pipsów
ps . ja to L potrzymam do usa i zobacze co beda robic jankesi , może potrzymam do konca miesiaca . Sl jest oczywiscie na zysku , wiec powinno byc bez strat dziś ,
powodzenia
powodzenia i zielonych pipsów
ps . ja to L potrzymam do usa i zobacze co beda robic jankesi , może potrzymam do konca miesiaca . Sl jest oczywiscie na zysku , wiec powinno byc bez strat dziś ,
powodzenia