co tutaj sie wyrabia

navik
Mam na myśli program skupu aktywów FED. Nie wiem już sam, czy czegoś nie rozumiem. Wzrosty, jak po jakimś quick fall, spowodowanym losowym zdarzeniem.XAB pisze: ↑31 sie 2021, 07:25nie zapominaj o tym ze kase drukuje caly swiat z tym ze usrance najmocniejMistyfikator pisze: ↑31 sie 2021, 07:12Kim są obecnie strony transakcji? Czy kupujący jest równocześnie sprzedającym? Tak to na logikę wygląda: pieniądze z dodruku, więc nie trzeba liczyć się z aspektem finansowym transakcji, więc teoretycznie jeden gracz może napędzać bańkę. Gracz, który ma nieograniczony kapitał. Pieniądze przeznaczone na utopienie na rynku? W sumie jaka różnica, skoro i tak jest to pieniądz bez pokrycia. Tylko pytanie, co będzie kiedy ceny wrócą do równowagi? Do ilu ptk miałyby spaść amerykańskie indeksy, aby odzwierciedlić wartość papierów?
wiec trudno okreslic wartosc realna akcji
Tak zrobie . Dziś nie bede miał czasu pilnowac tego cyrku bo ruszam w trase za kilka godzin, ale bede chciał to potrzymac chociaz do sesji usa
tak jest
nq ja pamietam jak sam pisalem po 12kola to kup i sprawdz cene za miesiac a najlepiej za pol roku
jak pisałem o cenie 14400 to mnie opierdalałeś