DayTrading: Piątek 27.08.2021

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Awatar użytkownika
P4W3L
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 27.08.2021

Nieprzeczytany post autor: P4W3L »

wojtalo pisze:
27 sie 2021, 14:56
RRRR pisze:
27 sie 2021, 14:29

ja już mam swoje lata i pora znaleźć źródło dochodu bo już mam nie zdrowia by poświęcać się dla firmy takiej czy owakiej ...
Pracowałem na etacie, własną firmę też miałem, teraz fx. Z perspektywy czasu to chyba najmniej zdrowia na etacie straciłem :564:
Ale też pieniędzy najmniej.
Dokładnie, to łatwe nie jest, ale rocket science też nie jest. Ciężka praca, cierpliwość i zasady dają rezultaty.
Na etacie pracowałem, dopóki nie dotarło do mnie że pracuję na czyjeś marzenia, a nie na swoje. FX daje wolność, trzeba nauczyć się korzystać z życia i rozdzielać spekulacje od życia prywatnego, a to jest najtrudniejsze u mnie. Zyski też większe. Ja to lubię i choćbym miał zarabiać tyle samo na etacie to wolę forex.
Dodatkowo uważam, że nie ma sensu dorobić kilka stówek na forex, bądź liczyć na średnią krajową. Zdrowia to zżera i trzeba to rekompensować zyskami. Więc albo poświęcić czas i zdrowie, aby mieć coś z tego, albo znaleźć sobie hobby bądź poświęcić ten czas na odpoczynek/relaks.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

RR to nie zaczynaj z myslami o mozliwych stratach
bo masz tu tylko zarabiac straty sie na dt zwlaszcza
nie trzyma tylko sie tnie wazne by 3do 1 bylo choc czyli 3 razy zysk a raz strata kasowo
wg wlasnego zalozenia , zas pomysly innych maja byc tylko po to by je porownac ze swoimi
i najwyzej przemyslec ze moze twe zalozenie jest nie oki
FOREX ZWLASZCZA W CZASACH PANDEMII DAJE SZANSE NA SUPER ZYSKI
trzeba tylko czuc rynek i wiedziec co chce ten tzw grubas
a on niby udaje ale chce zrobic to moje 1618fbo :P chociaz
edek
https://zapodaj.net/0f4ed76c812a3.jpg.html
skrot 2ski zost i juz wlaczylem lke
1ska na 1lke
https://zapodaj.net/a63723483bfa8.jpg.html
fx to tylko gra ktora zarobic da :P
czas mi sie konczy wiec musze cos pogasic czyli co sie da 8)
1ktr na lce na 1ktr na s zostaje i ropa z 69,01 ska tez zostaje i lka na sp500 taka tak z nudow
na reszte pomyslu nie mam
trzymcie sie i zarabiajcie pap
trzeba przyznac ze typowy piatkowy piekny taniec w gore 8)
Ostatnio zmieniony 27 sie 2021, 16:22 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
P4W3L
Gaduła
Gaduła

Edek ładnie poszedł, Powell na razie nic nie powiedział co mogłoby ruszyć rynkiem. Wróciliśmy na 4500 na sapinie, teraz trzeba pretekstu by wybić w górę.
Navik siedzi cicho a nygus szaleje hehe
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

Takie piątki to ja lubie :d
Jade kolosem to i niewiele dyskutuje bo na droge trzeba patrzeć . Ale L na nygusie oczywiście jest 8) ....i zarabia :p
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
P4W3L
Gaduła
Gaduła

P4W3L pisze:
27 sie 2021, 16:14
Edek ładnie poszedł, Powell na razie nic nie powiedział co mogłoby ruszyć rynkiem. Wróciliśmy na 4500 na sapinie, teraz trzeba pretekstu by wybić w górę.
Navik siedzi cicho a nygus szaleje hehe
Skończył, niestety nic nie palnął

Awatar użytkownika
P4W3L
Gaduła
Gaduła

navik pisze:
27 sie 2021, 16:19
Takie piątki to ja lubie :d
Jade kolosem to i niewiele dyskutuje bo na droge trzeba patrzeć . Ale L na nygusie oczywiście jest 8) ....i zarabia :p
Mój cel 4505 osiągnięty, teraz czekamy na pinbar z Twoim celem

navik
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: navik »

O widzisz ... a u mnie pomacali zaledwie 4501,25

Nygus zamknięty
Ostatnio zmieniony 27 sie 2021, 16:28 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

XAB
Fanatyk
Fanatyk

edek
urok biznesu lka zarabia i ski tez
1ska na edku i chyba juz znikam wreszcie pap
https://zapodaj.net/9e9395249ad8e.jpg.html
ska zostala z 1,18 czyli tak jak chcialem dzis :564:
Ostatnio zmieniony 27 sie 2021, 16:30 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
P4W3L
Gaduła
Gaduła

navik pisze:
27 sie 2021, 16:27
O widzisz ... a u mnie pomacali zaledwie 4501,25

Nygus zamknięty
Ja gram na kasowych indeksach, sapina pierwsza pozycja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

sp500
u mnie tez bylo 501 ja bp
https://zapodaj.net/970ab6c86270a.jpg.html
przezyje te 4 pipy bo to pisalem z nudow wejscie :)

Zablokowany