Zależy który trend, m5, m15, h1 czy może D1?RRRR pisze: 27 sie 2021, 17:10
To dlaczego nie pozostał w trendzie tylko wywalił do 1,18 skoro nic sie stało to niech wraca do trendu
DayTrading: Piątek 27.08.2021
Re: DayTrading: Piątek 27.08.2021
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
Jak rosnie to z trendem.RRRR pisze: 27 sie 2021, 17:10To dlaczego nie pozostał w trendzie tylko wywalił do 1,18 skoro nic sie stało to niech wraca do trenduP4W3L pisze: 27 sie 2021, 16:59Edek powinien spadać jeśli wspomniałby coś o ograniczeniu skupu bądź podwyżce stóp procentowych, co dałoby pretekst do umocnienia dolara. Skoro to się odwleka to osłabienie dolara, zresztą Edek ruszył z okolic 1.1740 kilkadziesiąt minut przed, czyżby ktoś wiedział wcześniej?RRRR pisze: 27 sie 2021, 16:53 Skoro Kolega Powell nic nie powiedział to czemu edek nie chce spadać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czynnik fundamentalny pod który grałem już wystąpił, ale efektów nie widać.
To na weekend zostaję z dużą ilością towaru.
The only way is up
S czy L ?TsunamiPL pisze: 27 sie 2021, 19:18 Czynnik fundamentalny pod który grałem już wystąpił, ale efektów nie widać.
Pytam z ciekawości , bo skoro czynnik wystąpił a efektów brak to .... S czy L ?
Ostatnio zmieniony 27 sie 2021, 19:35 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ja już mam sporo, jednak nadal nie widać odwrotu, męczą powoli te wzrosty. Mają ponad 2 godziny na realizację mojego scenariusza. Myślę że dzisiaj będzie jeszcze zmienność.TsunamiPL pisze: 27 sie 2021, 19:18 Czynnik fundamentalny pod który grałem już wystąpił, ale efektów nie widać.
Navik tylko S. Tsunami gra pod spadki jak i ja.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Jak S to ja nie gram bo sie boje 
Ale z L tez bym nie został na weekend oczywiście.
Edit . Chodzi o to ze ja nie widzę sygnału do spadkow . ( jeszcze ) moze bedzie dzis zwala moze nie ....nie widzę sygnału dlatego mam ogromne obawy wchodzić w S .
Ale z L tez bym nie został na weekend oczywiście.
Edit . Chodzi o to ze ja nie widzę sygnału do spadkow . ( jeszcze ) moze bedzie dzis zwala moze nie ....nie widzę sygnału dlatego mam ogromne obawy wchodzić w S .
Ostatnio zmieniony 27 sie 2021, 19:41 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nikogo nie namawiamy, każdy gra swoją kasą i dla siebie.navik pisze: 27 sie 2021, 19:37 Jak S to ja nie gram bo sie boje
Ale z L tez bym nie został na weekend oczywiście
Najważniejsze to trzymać się swojego planu. Ja bym chciał aby każdy zarabiał krocie i tego wszystkim życzę.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Ok.
Ustawie oczekujące S na sapinie po 4513 . Jak wejdzie to bedzie, jak nie wejdzie to nie bedzie ...
Ustawie oczekujące S na sapinie po 4513 . Jak wejdzie to bedzie, jak nie wejdzie to nie bedzie ...
Też myślałem, że zrobią zwałę wcześniej, chociażby pod zapowiedź taperingu ale okazuje się, że to nie tak...TsunamiPL pisze: 27 sie 2021, 19:18 Czynnik fundamentalny pod który grałem już wystąpił, ale efektów nie widać.
Nie będzie żadnych ruchów pod konferencję bankierów, no bo niby dlaczego, żeby później panika kojarzyła się jednoznacznie?
Powell nic nie powiedział... pewnie powiedział, co reszta i tak wie, ale nie do publicznej wiadomości.
W poniedziałek przeczytamy ,że jest... generalnie... primo pomimo. Następny tydzień a może i kolejny jeszcze, nowe ath żeby jednych wymęczyć a u drugich uśpić czujność i zrobią zwałę, nie ma ch.ja do Maryśki.