pawelklos pisze:Widzę że autor podobnie gra jak ja kiedyś grałem i albo przeczyta moje posty i uchroni swoją gotówkę albo wymieni się ze mną/nami pomysłami.
Skoro autor twierdzi, że ma 95% skuteczności, to chyba nie musi się obawiać utraty gotówki?

pawelklos pisze:Widzę że autor podobnie gra jak ja kiedyś grałem i albo przeczyta moje posty i uchroni swoją gotówkę albo wymieni się ze mną/nami pomysłami.
No takMike_Scofield pisze:Qrna Panowie, a może zamiast "obcinać" po parę pipsów w przeciwnym kierunku, zgarnąć duuuużo pipsów zgodnie z trendem?labrador pisze:Moja strategia działa w ten sposób iż obserwuje wahania eurusd i po dużym skoku nie ważne w którym kierunku otwieram pozycję odwrotną i obcinam po parę pipsów
Nie potrzeba 95% skuteczności, wystarczy około 60% ...
Ja podejrzewam, że TRO w tej chwili żyje z donations, a nie z trejdowania ...pawelklos pisze:Dlatego wydaje mi się że metoda opisana przez autora jest bardzo podobna do tego co robi aktualnie TRO z jego rat'sami.
Cena nie może iść bokiem ...pawelklos pisze:cena może polecieć na dół i odbić do góry albo iść tylko w jednym kierunku albo iść bokiem.
Zobaczymy, autor przyjdzie i napiszę.Mike_Scofield pisze:pawelklos pisze:Widzę że autor podobnie gra jak ja kiedyś grałem i albo przeczyta moje posty i uchroni swoją gotówkę albo wymieni się ze mną/nami pomysłami.
Skoro autor twierdzi, że ma 95% skuteczności, to chyba nie musi się obawiać utraty gotówki?
No cóż , wyszła niedawno książka dlaczego 95 % traci ale nie kupowałem bo bym stracił...Mike_Scofield pisze:Ja podejrzewam, że TRO w tej chwili żyje z donations, a nie z trejdowania ...
Wiesz o co mi chodziMike_Scofield pisze:Cena nie może iść bokiem ...
To czas ewentualnie upływa, a cena stoi w miejscu.
Cena porusza się tylko w górę i w dół.
Nie shizuj się.Mike_Scofield pisze:A co cię to qrna obchodzi ...qtt pisze:Pierz Andrzej Po co chcesz współpracować skoro gościu opisał metodę i sam ją możesz realizować ?
Jak ja nie cierpię takich ludzi jak ty qtt ..
No tak, zapomniałem o książce ....pawelklos pisze:No cóż , wyszła niedawno książka dlaczego 95 % traci ale nie kupowałem bo bym stracił...
Co masz na myśli?qtt pisze:Ty też jesteś niezły zawodnik i ja się nie rzucam.
OK, nie ma sprawy. Adrenaliny mam chyba dziś za dużo ...qtt pisze:Każdy od czasu do czasu coś pitolnie.
Mike wystarczy 25% żeby cokolwiek zarabiaćMike_Scofield pisze:Nie potrzeba 95% skuteczności, wystarczy około 60% ...
a jak masz pewnosc ze to jest caly system ??qtt pisze:Pierz Andrzej Po co chcesz współpracować skoro gościu opisał metodę i sam ją możesz realizować ?
I w ramach wdzięczności sprezentować robota autorowi.
moze nie zaprzeczamqtt pisze:Po prostu koleś oferuje współprace gościowi który opisuje najbanalnieszą rzecz i mnie to zdziwiło. Szczególnie że Pierz Andrzej to dobry programista.