psV pisze:Nie wiem jakich metod próbowałeś, ja próbowałem już różnych, ale od kiedy zacząłem piramidować konto puchnie. Poczytaj o tym jeśli jeszcze nie próbowałeś, jest trochę tego na forum. Genialność tej metody polega na maksymalizacji zysku przy minimalizacji ryzyka, co oznacza że w dłuższym terminie musi dać zarobić. Ja co prawda miewam spore zjazdy na depo, ale jest to spowodowane brakiem trzymania się zasad i zbyt agresywną grą (mam za mały kapitał, aby utrzymywać się tylko z zysków).
Jeszcze podaj wielkość kapitału i jego pochodzenie - demo czy Twoja kieszeń? Jeśli uważasz, że inwestowanie 100 k PLN nie jest obarczone problemami z psychiką, to muszę Cię zmartwić. Już przy 1 000 mogą się zacząć problemy

.
Zresztą nie uwierzę nikomu, że jest coś takiego jak pewny, stały zysk na Forex. Nawet Jones'owi

.
Ad meritum
Fajny pomysł na biznes. Niestety odnośnie szczegółów to się nie wypowiem, bo sam poprzestałem na etapie dywagacji (walutomat

kantor z CHF dla spłacających kredyty w okienku).
Co ze swojej strony mogę doradzić, to dodaj parę groszy spread'u - z Twoich wypowiedzi wynika, że masz spory zapas do konkurencji - i zainwestuj w reklamę.
Co ciekawe, biedronka nie jest najtańszym sklepem w Polsce, ale to nie ma znaczenia, bo ludzie myślą że jest

.