Polska, absurdy itp

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Re: Polska, absurdy itp

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze:
21 lip 2025, 15:59

Co do analizy osobowości Donka przez AI
Z tego co wiem to na tym forum AI nie badało Donka :)
Jeśli udajesz głupa to nic to nie da. A jeśli naprawdę nie kojarzysz o kogo chodzi to jest gorzej niż to AI zbadało :d

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Cblondyn pisze:
21 lip 2025, 16:15
SEROL666 pisze:
21 lip 2025, 15:59

Co do analizy osobowości Donka przez AI
Z tego co wiem to na tym forum AI nie badało Donka :)
Jeśli udajesz głupa to nic to nie da. A jeśli naprawdę nie kojarzysz o kogo chodzi to jest gorzej niż to AI zbadało :d
Traktuję cię jak bezpańską, męską waginę. Błądzisz i wyjesz bez Dadasa. Jak baran pospieszyłeś się na forum rano by tylko napisać jakąś głupotę. Jesteś drugoplanowym klakierem i jak zawsze oddajesz pokłony politycznym niedojdą, które wykorzystują cię jak kataryniarz małpę.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze:
21 lip 2025, 16:30

Traktuję cię jak bezpańską, męską waginę. Błądzisz i wyjesz bez Dadasa. Jak baran pospieszyłeś się na forum rano by tylko napisać jakąś głupotę. Jesteś drugoplanowym klakierem i jak zawsze oddajesz pokłony politycznym niedojdą, które wykorzystują cię jak kataryniarz małpę.
Cóż za knajacki język. A feee :)
Gdyby to napisał w miare ktoś rozgarnięty to może i bym się przejął. Tylko w innej formie :)
Bo ludzi inteligentnych warto uważnie słuchać. Niestety od dawna nie uważam byś do tej grupy należał. AI wyraźnie to potwierdził. Przykro mi. Do tego uważam, że jesteś również mocno stuknięty. Wyraziłem to już wielokrotnie. Tak naprawde to niczym sie nie różnisz od BAXa. On tez żyje w urojonej rzeczywistości. Możecie sobie podać rękę ;)
A co do tego ma Dadas? Tez uważałem go za przygłupa :d

Awatar użytkownika
MetaPoznanie
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MetaPoznanie »

SEROL666 pisze:
21 lip 2025, 15:32
popek pisze:
21 lip 2025, 09:20
SEROL666 pisze:
21 lip 2025, 00:53
(...)
Analiza w DT 18.07
WTF?
Jedna strzałka to jest analiza? (to pytanie retoryczne)
Czego chcieć więcej w tak krótkim terminie ? Metka rzucił się na "do końca miesiąca" więc czekamy może skoryguje to co napisał.
No mogła by Serol ta twoja analiza zawierać nieco więcej , np jakiś plan
No ale pierwszy raz dotrzymałeś publicznie danego słowa to krok w dobra strone :wink:

Na razie nic nie koryguje bo założenia wejścia a raczej siatki pozycji L nie zostały zanegowane
1. Wejść na korekcie -raczej sie udało
2 Gra pod umowę USA-UE tu nie wiele wiadomo pod koniec miesiąca się okaże -być może będzie trzeba w pospiechu zamykać w razie zerwania negocjacji
3 odwołanie Powella z FED -temat się rozkręca , gdyby tak się stało poziom 1.2 na Edku w dzień lub dwa ok 3% wzrostu

W 48h to można złapać 70pips i zarobić ale by to miało sens trzeba otworzyć spora pozycje lewarowaną. Ja tak nie robię wole siatki małych zleceń i spokojne podążanie za rynkiem . Bo największe pieniądze udawało mi się zarobić takim podejściem , z rynku akcji w sumie to zaimplementowałem . A trendy mogą i zwykle trwają nawet na fx kilka lat wystarczy na Miesięczny zerknąć , ci najwięksi gracze mogą rok i dwa swoje pozycje budować a jak je zbudują to nie po to by trend sie załamał :D

Potencjalny cel długoterminowy na Edku to dwukrotność tej konsoli M1

ODPOWIEDZ