Pogaduchy przy porannej kawie
- Mighty Baz
- Pasjonat
Re: Pogaduchy przy porannej kawie
zgodnie z AT, kangur powinien sie odbic i spadac, zanegowanie spadków dopiero po przebiciu 0,9122.
Daltego jeszcze nie wchodze w shorta bo czekam na pullback, podobnie jest z jenem, powinien spadac, ale zatrzymal sie na silnym oporze 96,24
takze cos musza rozegrac w pierwszej kolejnosci, wg mnie najpierw kangur up, potem down, zas jen down potem up
Daltego jeszcze nie wchodze w shorta bo czekam na pullback, podobnie jest z jenem, powinien spadac, ale zatrzymal sie na silnym oporze 96,24
takze cos musza rozegrac w pierwszej kolejnosci, wg mnie najpierw kangur up, potem down, zas jen down potem up
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
- Mighty Baz
- Pasjonat
za chwile powinno zmienic kierunek na USD i crossach. Index dojechal do silnego s/r
DAYTRADER
Jacek, myślisz że już teraz zaczną kupować zielonego? Czas pokaże, ale może być ciężko z odwrotem już dziś...
Sky is the limit
No to sie pochwalę:
to było wczoraj o 21:12:
http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p608267
A teraz 1.33994 high u mnie na ekranie. 0.6 pip mi darujecie?

to było wczoraj o 21:12:
http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p608267
A teraz 1.33994 high u mnie na ekranie. 0.6 pip mi darujecie?

Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
- Mighty Baz
- Pasjonat
zobacz jena jak sie wzmocnił, nie sadze tez aby kangur nadal byl kupowany, szykuje sie dalsza zwalka...przynajmniej tak widze to dzisiaj. Zas dolar az sie prosi o silna korektemryko pisze:Jacek, myślisz że już teraz zaczną kupować zielonego? Czas pokaże, ale może być ciężko z odwrotem już dziś...
DAYTRADER
Za dużo osób widzi ten poziom. Coś mi się wydaje ze muszą go dobrze spenetrować zanim odwrócą. Poza tym, musiała by się znaleźć podkładka dla ruchu (bankrut Grecji czy coś w tym stylu) jutro nie ma żadnych ważnych danych, więc na czym miel by oprzeć odwrót?
BTW, index dolara ma jeszcze miejsce, przynajmniej u mnie.... Sam siedzę w S na Edku, bo to grzech nie spróbować tego zjazdu, no ale... co rynek zrobi, będzie widać
BTW, index dolara ma jeszcze miejsce, przynajmniej u mnie.... Sam siedzę w S na Edku, bo to grzech nie spróbować tego zjazdu, no ale... co rynek zrobi, będzie widać

Ostatnio zmieniony 08 sie 2013, 18:52 przez Damfry, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mighty Baz
- Pasjonat
na spekulacji?Damfry pisze: więc na czym miel by oprzeć odwrót?

btw, mike_05, czy na funcie nie zrobil sie rgr?
DAYTRADER
Moim zdaniem index dolara może spokojnie zaliczyć 80.60-65 i wtedy możliwy odwrót, ale to tylko gdybanie...
Sky is the limit
A który sobie życzysz?

Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
- Mighty Baz
- Pasjonat