Pogaduchy przy porannej kawie
- Mighty Baz
- Pasjonat
Re: Pogaduchy przy porannej kawie
aud i nzd wlasnie siedza na pivotach, wiec albo albo, niemniej sygnaly mam na spadki, przynajmniej wtej chwili
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
Dlatego właśnie napisałem, że nie zawaham się sprzedać.
Nawet jeżeli duże pieniądze odpuściły to jest bezwładność mniejszych nadal szukających okazji do sprzedawania.
To całe stado lecące na ślepo za trendem aż trafią głową w mur.
W nocy będzie raport o zatrudnieniu w Australii. On sam w sobie bez żadnych dodatków jest w stanie generować szpilki po 40-80 pip wraz ze zmianą kursu jeżeli wychodzi powyżej/poniżej oczekiwań. A w tak szczególnym momencie może być okazją albo do ponownego glebowania Kangura albo wręcz odwrotnie - zależy co wyjdzie.
Nawet jeżeli duże pieniądze odpuściły to jest bezwładność mniejszych nadal szukających okazji do sprzedawania.
To całe stado lecące na ślepo za trendem aż trafią głową w mur.
W nocy będzie raport o zatrudnieniu w Australii. On sam w sobie bez żadnych dodatków jest w stanie generować szpilki po 40-80 pip wraz ze zmianą kursu jeżeli wychodzi powyżej/poniżej oczekiwań. A w tak szczególnym momencie może być okazją albo do ponownego glebowania Kangura albo wręcz odwrotnie - zależy co wyjdzie.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
- ForexTig3r
- Maniak
Coś pechowo u Ciebie ostatnio ja mam S na audusd 9547, L ED, kabel,
S USDCAD.
LA EURUSD GBP USD
Z kangurem w zależności czy przebije okolice 9510
Co to byla za akcja ze złotem
S USDCAD.
LA EURUSD GBP USD
Z kangurem w zależności czy przebije okolice 9510

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Lecą na dno, jak dla mnie dziś przebicie i atak na 0,9000... tam może SNB cos jebnie albo i nie bo w sumie bariera na eurchf wciąż wisi na 1.2 wiec teoretycznie nie muszą nic czynic.
Ostatnia szansa tak jak wczoraj wspominałem to ta czerwona krecha z W1.
Ostatnia szansa tak jak wczoraj wspominałem to ta czerwona krecha z W1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Mighty Baz
- Pasjonat
pewnie znowu zakupy na jenie i wyprzedaz USD.ForexTig3r pisze:
Siedze w hedge, choc moglem wyjsc na plus, bo widzialem juz sygnaly na up, ale dopadl mnie syndrom boga fx, no i bede sie bawil teraz w money management.
DAYTRADER
Witaj Mighty w klubie 
Tak się zamotałem, że zamiast ugrać coś dla siebie, to straciłem.... Ehh. Przynajmniej dojechali gdzie powinni. Ale przyznam szczerze, że teraz to kompletnie nie mam pojęcia dokąd ich nogi poniosą. Żeby pozostać w zgodzie z własną teorią powinni się odbić od tej różowej linii i trochę zjechać w dół. Ale czy mnie posłuchają?

Tak się zamotałem, że zamiast ugrać coś dla siebie, to straciłem.... Ehh. Przynajmniej dojechali gdzie powinni. Ale przyznam szczerze, że teraz to kompletnie nie mam pojęcia dokąd ich nogi poniosą. Żeby pozostać w zgodzie z własną teorią powinni się odbić od tej różowej linii i trochę zjechać w dół. Ale czy mnie posłuchają?
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
- ForexTig3r
- Maniak
Po raz kolejny dzisiaj dziada łapię USD CAD
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Ech bronią tego loonie przed spadkami jak mogą... w sumie do przewidzenia był pullback pod open. A ja już się witał z gąską a tu przysłowiowy chu... ale jeszcze jestem w grze. Trochę niestety okrojony 

- Mighty Baz
- Pasjonat
jak przebili 1380-84 to teraz cena powinna sie doczolgac gdzies ponizej 1400,Sildra pisze:Witaj Mighty w klubie
u mnie zwalniam hedge z longow 1398, pozniej kolejne zabezpieczenie 1406+
chociaz dla zlota niepokojace sa dalsze spadki na aud i nzd, bo to by oznaczalo ze mielismy tylko korekte, dosc anemiczna, ale jednak.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2013, 16:33 przez Mighty Baz, łącznie zmieniany 1 raz.
DAYTRADER
Było coś o tym sądzie? Bo mi pół dnia umknęło...Czy temat już nieaktualny? 
EDIT: wyruchali mnie trochę, ale trzymam się ramy

EDIT: wyruchali mnie trochę, ale trzymam się ramy