Sildra pisze:Dzień Dobry,
Na cześć przekroczenia bariery 95,00 na USDJPY i otwarcia drogi do 100 proponuję zaśpiewać:
http://www.youtube.com/watch?v=Okae5pyrwcY

Sildra pisze:Dzień Dobry,
Na cześć przekroczenia bariery 95,00 na USDJPY i otwarcia drogi do 100 proponuję zaśpiewać:
http://www.youtube.com/watch?v=Okae5pyrwcY
Dlatego dałem sobie spokój z SL na złocie - nie ma takiego sensownego poziomu gdzie można postawić SL którego nie wytrzepie tylko po to żeby zawrócić szczerząc bezczelnie te swoje złote zęby. Te zaś poziomy gdzie można bezpiecznie postawić SL to tak jakby w ogóle ich nie stawiać.Mighty Baz pisze:złoto dla zuchwałych - co zarobie to mnie wywali na stopach.
20% DD wczoraj, dzisiaj udało mi się wyjsc przed weekendem na malym plusie.
generalnie powinno spadac do mniej wiecej 1510, ale jak widac na obrazkach mamy konsole,259 pisze:Dlatego dałem sobie spokój z SL na złocie - nie ma takiego sensownego poziomu gdzie można postawić SL którego nie wytrzepie tylko po to żeby zawrócić szczerząc bezczelnie te swoje złote zęby. Te zaś poziomy gdzie można bezpiecznie postawić SL to tak jakby w ogóle ich nie stawiać.Mighty Baz pisze:złoto dla zuchwałych - co zarobie to mnie wywali na stopach.
20% DD wczoraj, dzisiaj udało mi się wyjsc przed weekendem na malym plusie.
Tak, ale mamy też bardzo charakterystyczne szpilki będące wynikiem skupowania spadków. I to całkiem mocnego skupowania.Mighty Baz pisze:259 pisze:Mighty Baz pisze: generalnie powinno spadac do mniej wiecej 1510, ale jak widac na obrazkach mamy konsole,
jak spojrzysz na H4 i D1, to wyglada to na probe testowania ostatniego dolka.
I tutaj trafiłeś w to sednozealot pisze: USA na zielono... pauzuje dzisiaj, ale tez przewiduje dobre NFP. Mysle, ze rynek od wczoraj dyskontuje dzisiejszy dobry wynik.. zatem moze sie wydarzyc ze dobry wynik = maly spadek, zly wynik = jazda bez trzymanki.
Spośród różnych komunikatów odnośnie NFP mnie w tym tygodniu najbardziej zaciekawił ten.259 pisze: NFP to ruletka na której niejeden stracił fortunę i dlatego nie daje się grać "pod".
Hm... a Angela z Montim tuz przed NFP w zeszlym roku?Ale prawdę mówiąc jestem nieco zaskoczony - po raz pierwszy od kiedy pamiętam widzę taką akcję przed NFP.
NFP to ruletka na której niejeden stracił fortunę i dlatego nie daje się grać "pod".