Może i są ich miliony ale ten jeden napisałem sobie sam w/g własnego pomysłu i dla mnie on jest TEN JEDYNYblesS pisze:Jeden z miliona darmowych wskaznikow dostepnych wszedzie.jak_zyc pisze:Mogę zapytać jak się nazywa wskaźnik z rysunku, który wrzuciłeś?
Pochodna czegos takiego:
(...)
Oczywiscie kazdy wskaznik pomaga zarobic lub stracic tak samo, w zaleznosci kto stuka w klawiature

A co do tego czy pomaga czy nie i kto co stuka - skoro po dłuższych protestach zmusiłem się do napisania czegoś takiego zamiast ściągnąć coś tak powszechnie obecnego i na dodatek darmowego, ew. przerobić sobie to najwyraźniej miałem jakąś taką potrzebę i najwyraźniej coś mi on daje skoro nie wyrzuciłem go do kosza jak całą resztę moich i nie moich i indyków...
Może jako amator MQLa chciałem sobie tylko tak poćwiczyć, albo zabłysnąć przed innymi? ;-)
Ale to może moja wina - nie wyjaśniłem detali: napisanie czegoś co pokazuje te kreski na wykresie to prościzna.
To czego nie widać na tym wykresie to to, że on mi robi wykresy OHLC dla każdej waluty osobno.
W sumie to była pierwotna potrzeba dla której napisałem te bazgroły...
Coś takiego jak na załączniku.