Temat wkrótce dożyje swych stron. Chętnie zobaczę sugestie, co robimy dalej?
A) zwijamy zabawki z piaskownicy ?
B) zakładamy "Pogaduchy ...cz 2" ?
C) zakłdamy "Pogaduchy przy wieczornym piwie?"

D) Czekamy i paczymy co dalej?
///////////
Czyli jednak moja piramida uczyni ze mnie faraonaEU MORNING CALL - 18/09/12
China is preparing economic sanctions against Japan and may ban exports of rare earths, if the Japanese government does not reverse its purchase of the Diaoyu Islands, citing sources.
ECB's Coene said policy easing options for ECB include rate cut, negative deposit rate and more LTROs. German Chancellor Merkel backs the ECB's bond buying program but walks a fine line between backing Draghi and alienating the Bundesbank.
Australia cut its revenue forecast for iron ore by a fifth, a fresh sign the country's mining industry is losing steam as a slowdown in top customer China drives down prices.
The Bureau of Resources and Energy Economists forecast revenues from iron ore at AUD 53.2bln in this fiscal year, down from a June forecast of AUD 67bln and around AUD 63bln last year.
Nie podobają mi się jego screeny. Rozumiem, że nie chce pokazywać warsztatu, ale teraz to już zupełnie nic nie pokazuje. Nawet nie wiadomo co do za kanały. 5000$, fantazja chyba go poniosła... albo szkocka259 pisze:Mamy kontrę Edelsona:
http://www.uncommonwisdomdaily.com/game ... tion-14905
Po polsku mówi się na to "wycofywać się rakiem" ;-)
Dzisiaj tak. Może zrobią lepszą cenę na sprzedanie. Wiesz, jak to jest, święto lasu trwa godzinę, dwie...dzień? A potem wracają duże przepływy. Po co przeszkadzać leszczom w rozmnażaniu259 pisze:Dzisiaj mamy UK CPI i Retail Sales więc jest gra pod raporty.