Ale nie ma śmiechu, coś okropnego. Mam nadzieję, że ludziom tam wody nie brakło. Ale ceny kukurydzy pójdą w górę i całej reszty żywności. chyba że zapasy były duże.
Dodatkowo, część tej kukurydzy która została ma obowiązkowo pójść na biopaliwa i to nie jako alternatywa tylko ustawowy obowiązek domieszania 10%..._/_/Dariusz_/_/ pisze:Mapa z czasów Nixona ? komuniści opanowują US
Ale nie ma śmiechu, coś okropnego. Mam nadzieję, że ludziom tam wody nie brakło. Ale ceny kukurydzy pójdą w górę i całej reszty żywności. chyba że zapasy były duże.
Ale niezłe jazdy mają z corn GMO (modyfikowana genetycznie) i oskarżaniem farmerów o używanie ziaren firm które sobie ją opatentowały . Teraz każdy rolnik musi uważać z jakiego źródła pochodzi ta kukurydza i komu płacić haracz.259 pisze:Dodatkowo, część tej kukurydzy która została ma obowiązkowo pójść na biopaliwa i to nie jako alternatywa tylko ustawowy obowiązek domieszania 10%...
;-)There isn't a Bernanke news conference which probably means they won't do anything spectacular.
Złoto poleciało w dół na lepszych danych o zatrudnieniu w Lipcu:Stforex pisze:No ale główne nadzieje w stosunku do złota wiązały się właśnie z QE...? Dlatego teraz złoto leci już 24$. Jaki więc sens w kupowaniu złota, skoro może być konsolka na dłużej?
A rynki się nawzajem obserwują i małpują ruchy...US equity market has another algo-inspired seizure
By Jamie Coleman || August 1, 2012 at 14:24 GMT
Algos gone wild apparently, with waves of orders hitting a relative small number of stocks, sending them into spasms.
Another black eye for electronic trading and one more reason for mom and pop to keep their savings under a mattress instead of in the markets.
Tak trzymajcie panowie, tylko po cholerę w takim razie wam dealing room jak niejeden stadion? Wystarczyło do mnie zadzwonić...AUDUSD BULLISH The recent pull back is a short-term correction. A break above 1.0558 would resume upside and opens up 1.0637. Significant support lies at 1.0400.