Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)
L na GBPUSD ponad DP 1.5421 

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
obydwie poozycje zamknięte z palca, ponieważ MA21 i MA200 na M5 są w trakcie przecięcia i zmiany układu
bardzo dobry przykład trejdów i sytuacja na co konkretnie trzeba zwracać uwagę
pomimo nadal układu na L z H1 to na M5 już nie jest tak kolorowo, żeby grać L na pewniaka

bardzo dobry przykład trejdów i sytuacja na co konkretnie trzeba zwracać uwagę

pomimo nadal układu na L z H1 to na M5 już nie jest tak kolorowo, żeby grać L na pewniaka

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
czy jest gdzieś opcja szybszego odświeżania myfxbook.com
na mql5.com wszycho ładnie widać a na myfxbook wisi od 50 minut i odświeżanie strony nic nie pomaga

na mql5.com wszycho ładnie widać a na myfxbook wisi od 50 minut i odświeżanie strony nic nie pomaga

W zasadzie masz 2 opcje:niemiaszek pisze:czy jest gdzieś opcja szybszego odświeżania myfxbook.com![]()
1) W MT4 ustawić częstotliwość odświeżania ( ja mam co 5 minut)
2) Na myfxbook wpisać login rachunku i hasło inwestora ( hasło do podglądu) i myfxbook się będzie z twoim kontem niezależnie od ciebie łaczył w celu weryfikacji wyników.
Ps. Widze że ostatnio zwiększyłeś ilość wejść

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
mam tak ustawione, że co 5 minutMpapiez pisze:W zasadzie masz 2 opcje:niemiaszek pisze:czy jest gdzieś opcja szybszego odświeżania myfxbook.com![]()
1) W MT4 ustawić częstotliwość odświeżania ( ja mam co 5 minut)
2) Na myfxbook wpisać login rachunku i hasło inwestora ( hasło do podglądu) i myfxbook się będzie z twoim kontem niezależnie od ciebie łaczył w celu weryfikacji wyników.
Ps. Widze że ostatnio zwiększyłeś ilość wejść, przynajmniej coś sie zaczyna dziać.

dodatkowo mam na jednej MT4 na czysty wykres wrzucone EA z myfxbook.com, ale to i tak nie działa jak powinno

straciłem nadzieję, że będę mógł więcej czasu poświęcić na klikanie i kręcić wynik, więc staram się coś klikać nie tylko zgodnie z sysem...

nic to zobaczymy jak się wszycho poukłada i trzeba być dobrej myśli

Ale tak jak mówie, spróbuj sprawdzić drugą opcje.
Na myfxbook podajesz hasło inwestora w ustawieniach i tam chyba wtedy jest opcja taka, że to myfxbook co chwile zagląda w twoje konto i patrzy co jest grane
.
Na myfxbook podajesz hasło inwestora w ustawieniach i tam chyba wtedy jest opcja taka, że to myfxbook co chwile zagląda w twoje konto i patrzy co jest grane

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
to też mam zrobione, ale dzięki za dobr chęci pomocyMpapiez pisze:Ale tak jak mówie, spróbuj sprawdzić drugą opcje.
Na myfxbook podajesz hasło inwestora w ustawieniach i tam chyba wtedy jest opcja taka, że to myfxbook co chwile zagląda w twoje konto i patrzy co jest grane.

To pozostaje ci to ręcznie robićniemiaszek pisze:to też mam zrobione, ale dzięki za dobr chęci pomocyMpapiez pisze:Ale tak jak mówie, spróbuj sprawdzić drugą opcje.
Na myfxbook podajesz hasło inwestora w ustawieniach i tam chyba wtedy jest opcja taka, że to myfxbook co chwile zagląda w twoje konto i patrzy co jest grane.

Z MT4 klikasz testuj i MT4 wysyła informacje do myfxbook

Btw. Ładny wynik dziś. 1000 zł dniówki fajna sprawa

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
dorzucam screenyniemiaszek pisze:obydwie poozycje zamknięte z palca, ponieważ MA21 i MA200 na M5 są w trakcie przecięcia i zmiany układu![]()
bardzo dobry przykład trejdów i sytuacja na co konkretnie trzeba zwracać uwagę![]()

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
widzę niemiaszek, że ty już wchodzisz po świeczce przebijającej DP a wcześniej było dopiero jak się uformowała świeczka z cieniami nad DP