Wiem, wiem - czepiam się strasznie bo w takiej sytuacji nie ma to żadnego znaczenia, ważne jest że poziom działa
Pie
No a jeśli np. mamy poziom baaardzo stary, cena przestała go daaaaawno "widzieć", my też go już nie widzimy ale pewnego dnia np. o 14.00 po jakichś ważnych danych nagle w miejscu tego poziomu cena szybuje po czym zaczyna respektować to miejsce to jest to stary czy nowy poziom?
Wiem, wiem - czepiam się strasznie bo w takiej sytuacji nie ma to żadnego znaczenia, ważne jest że poziom działa
Spiesz się powoli.
"Nie widzi " czyli przechodzi przez niego bez wahania a konkretniej nie ma w tym miejscu "zatargu" podaży z popytem i cena kroczy dalej we wcześniej "ustalonym" kierunku.Ink. pisze:A co rozumiesz przez pojęcie "cena go nie widzi" ? ;p włącz np wykres W1 to tam masz poziomy sprzed 1roku lub i więcej, czas nie ma tu wiele do gadania, ważne jest czy poziom był juz testowany
Spiesz się powoli.
A no w takim razie poziom jest już nieistotny, i nie bierzemy go pod uwagepozytyw pisze:"Nie widzi " czyli przechodzi przez niego bez wahania a konkretniej nie ma w tym miejscu "zatargu" podaży z popytem i cena kroczy dalej we wcześniej "ustalonym" kierunku.Ink. pisze:A co rozumiesz przez pojęcie "cena go nie widzi" ? ;p włącz np wykres W1 to tam masz poziomy sprzed 1roku lub i więcej, czas nie ma tu wiele do gadania, ważne jest czy poziom był juz testowany
Jeśli czujesz się nie pewnie to po prostu przyjmij zasadę że poziom jest dla Ciebie istotny gdy widzisz jak został wyznaczony
Zastanawianie się czy poziom na którym cena właśnie się znajduje jest istotny lub też już nie. W tym miejscu po prostu podejmujesz decyzję "wchodzę", "nie wchodzę" i grasz według jakiegoś scenariusza.
Zastanawianie się czy poziom na którym cena właśnie się znajduje jest istotny lub też już nie. W tym miejscu po prostu podejmujesz decyzję "wchodzę", "nie wchodzę" i grasz według jakiegoś scenariusza.
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
Drugie wejście z tego poziomu spóźnione. Nie było mnie a nie miałem oczekującego.
R 1:3
[IMG=http://img97.imageshack.us/img97/2186/eurusdi.png][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Darkst: "Jak tam widzicie edka na najbliższe godziny/dni ?"
Ja go nawet nie widzę na najbliższe 5 minut
R 1:3
[IMG=http://img97.imageshack.us/img97/2186/eurusdi.png][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Darkst: "Jak tam widzicie edka na najbliższe godziny/dni ?"
Ja go nawet nie widzę na najbliższe 5 minut
Spiesz się powoli.