Jak zakładałem ten wątek nie było nic w internecie o tej firmie!kaska1234 pisze: ↑16 lut 2021, 20:34No to witaj w klubie, znam Twój ból.. do tej pory nie mogę uwierzyć, ze widząc portugalskie konto przelałam te pieniądze. Zawsze jestem sceptyczna do takich rzeczy i sprawdzam wszystko piętnaście razy. Najśmieszniejsze jest to, że jak sprawdzałam ich stronę czy cokolwiek jest w necie na ich temat to nie wyskoczyło mi to forum, jedynie same pozytywne „artykuły” już teraz wiem, że z dupy wyjęte. Ale chyba te czasy nikomu nie służą i jebie na dekiel. Jestem nadal z nimi w kontakcie (mam nadzieję), gdyż próbuje odzyskać ten wkład. Pan Kowalski interesuję się czemu zmieniłam zdanie. Nie powiedziałam mu o tym, ze czegokolwiek się podejrzanego dowiedziałam, a jedynie że chcę zrobić wypłatę, aby potwierdzić na 100% wiarygodność firmy i jak będzie ok to wpłacę z powrotem. Oczywiście zaczęły się problemy, bo przecież mogę to sprawdzić wypłacając 100euro, a nie całość i że tracimy czas w ten sposób itd. Jutro zgłaszam sprawę tutaj policję i zobaczymy, chociaż nie liczę na wiele to nic nie tracę, bo zapewne straciłam to co miałam stracić. Wiem, ze oszustwa były, są i będąc, ale jest to obrzydliwe żerować na czyjejś niewiedzy, naiwności czy tez ciężkich czasach i tez na ciężko zarobionych czyichś pieniądzach. Zabiłabym takich drani gołymi rękoma... trzeba to nagłaśniać jak najszybciej, żeby nie było więcej tak głupio naiwnych - przynajmniej na tej stronie.
Były opinie ale o firmie RTV
Jak przelewałem pieniądze, sprawdziłem tylko na szybko nr. Działalności...
Żadnych wpłat więcej, oni nie grają na zwłokę tylko potęgują w Was chęć odzyskania pieniędzy przez co dacie się namówić na super płatną skrytkę pocztową i zaryzykujecie 20%obrotu by odzyskać kasę! Nie róbcie tego! Kto może to policja kto nie chce, urwać kontakt i przeskanować laptopa i anydesk zablokować!