matix pisze:co myślicie o tym aby zgadać się na jakimś IRCu? od 2 tygodni przyglądam się systemowi, i widzę że jest grupa osób która z systemem się nie roztaje co oznacza, że daje im zarobić.
oo dzięki za szybką odpowiedz, jak Cabel na innych strefach H4? Ja jestem na GMT+1 i na H1 jest już sell, na H4 AO narazie cicho siedzi ale może w innych strefach już coś pokazał?
nie mogę ściagnąć dema z ODL. Ciagle jest napisane, że przyślą linka na maila nic nie przychodzi. Czy mieliście ten sam problem ?
Co mogę zrobić ?
Czy jest jakiś inny broker MT4 o tej samej strefie czasowej?
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
nie mogę ściagnąć dema z ODL. Ciagle jest napisane, że przyślą linka na maila nic nie przychodzi. Czy mieliście ten sam problem ?
Co mogę zrobić ?
Czy jest jakiś inny broker MT4 o tej samej strefie czasowej?
poniewaz sie troche pozmieniało..ale wystarczy wejść na strone tutaj i bedziesz miał to samo ODL z czasem GMT -1 i nieograniczonym dostepem
Od jakiegoś czasu testuję strategię OZ i muszę powiedzieć, że sys ma niesamowity potencjał.
Poniżej zamieszczam dwie moje transakcje dla tych którzy uparcie twierdza ze sys nie dziala w poniedzialek.(mozliwe ze w wiekoszci przypadkow to nie prawda, OZa stosuje dopiero od 2 tygodni ;p) Co prawda wejscie mialem wieczorem po 20 w piatek ale zgodnie z tym co pokazywały wskaźniki nie moglem sobie odmowic. I jak sie okazalo wszystko działa zgodnie z systemem.
Zagrałem na dwóch parach: eurusd i gbpusd. Stosuje technikę TF: 4h+1h.
Na edku wejście było dosyć ryzykowne...
Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.