Overnight Range Breakout
-
- Gaduła
pytanie do fxlamera
Witam,
Mam pytanie do fxlamera.
Widzialem na zaprezentowanym przez Ciebie zrzucie wskaznik, ktory mnie interesuje.
Jak sie nazywa wskaznik, ktory rysuje linie poziome na wysokosci szczytow i dolkow. Mozesz podac nazwe, a moze podeslesz plik z kodem.
Z gory dzieki
Pozdrawiam
masmedia
Mam pytanie do fxlamera.
Widzialem na zaprezentowanym przez Ciebie zrzucie wskaznik, ktory mnie interesuje.
Jak sie nazywa wskaznik, ktory rysuje linie poziome na wysokosci szczytow i dolkow. Mozesz podac nazwe, a moze podeslesz plik z kodem.
Z gory dzieki
Pozdrawiam
masmedia
Wskaznik nazywa sie SuperSr7 i znajdziesz go na drugiej stronie tego watku http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... php?t=5947masmedia pisze:. Mozesz podac nazwe, a moze podeslesz plik z kodem.
Dzisiaj wrecz wzorcowa sekwencja LL/LH do zajecia pozycji krotkiej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
fxlamer moglbys napisac pare slow o wejsciach z fibo retracement? Chcialem o tym poczytac albo obejrzec filmiki na stronie Phila Newtona, ale to akurat jest na platnej czesci
Na przyklad na twoim obrazku z postu z niedzieli, gdzie pisales, ze to wejscie z fibo - w ktorym momencie bylo to wejscie? Czy jesli cena przebila poziom pivot, ale nie spadla do poziomu short, to mozemy wchodzic kiedy cena wrocila do poziomu long, czy tego sie jakos inaczej uzywa?

Na przyklad na twoim obrazku z postu z niedzieli, gdzie pisales, ze to wejscie z fibo - w ktorym momencie bylo to wejscie? Czy jesli cena przebila poziom pivot, ale nie spadla do poziomu short, to mozemy wchodzic kiedy cena wrocila do poziomu long, czy tego sie jakos inaczej uzywa?