One Click
Re: One Click
Na platformie IBFX - aplikacja "podobna zasadą" do One Click - posiada - po naciśnięciu na wykres + klawisz CRTL ustawianie SL,TP, i zleceń oczekujących. Czy byłoby problemem zrobienie czegoś podobnego w One Click odnośnie zleceń oczekujących?
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
tzn ? nie mam zainstalowanej platformy IBFX więc nie wiem do końca o co chodzi
. OCT tez ma okno dla zleceń oczekujących .

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Ot znalazłem po prostu bardzo wygodne narzędzie - u konkurencji.Pierz Andrzej pisze:tzn ? nie mam zainstalowanej platformy IBFX więc nie wiem do końca o co chodzi. OCT tez ma okno dla zleceń oczekujących .
Bardzo przydatny skrót - wywoływany klawiszem CTRL + naciśnięciem na wykres.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Quo Vadis? Już wiesz ?
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
w mojej aplikacji klikając na przycisk PENDING pojawia się nowe okno z poziomu którego można stawiać zlecenia oczekujące .
-- Dodano: wt 08-01-2013, 7:28 --
Aktualizacja OCT
08-01-2013
- automatyczne przypisanie aktualnego kwotowania Bid w przypadku gdy dokonujemy zmiany w oknach Price,OrderStopLoss,OrderTakeprofit i OrderOpenPrice i ich wartość wynosi 0.
-- Dodano: wt 08-01-2013, 13:39 --
Dodam też że na stronie http://forex-service.eu w dziale Download OCT jest do pobrania nowa instrukcja obsługi OCT , opisy funkcji są lekko rozszerzone więc mam nadzieje bardziej zrozumiałe
-- Dodano: wt 08-01-2013, 7:28 --
Aktualizacja OCT
08-01-2013
- automatyczne przypisanie aktualnego kwotowania Bid w przypadku gdy dokonujemy zmiany w oknach Price,OrderStopLoss,OrderTakeprofit i OrderOpenPrice i ich wartość wynosi 0.
-- Dodano: wt 08-01-2013, 13:39 --
Dodam też że na stronie http://forex-service.eu w dziale Download OCT jest do pobrania nowa instrukcja obsługi OCT , opisy funkcji są lekko rozszerzone więc mam nadzieje bardziej zrozumiałe

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Mam propozycję, aby w Set 1 dodać przycisk BE którego użycie natychmiastowo przestawi SL. Można jeszcze dodać step. A genialne by było BE z uwzględnieniem prowizji.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Witam
wystarczy ustawić BE activate na 0, BE step np na 1 (aby pokryć prowizje) i wcisnąć ON i jeżeli warunki są spełnione odrazu wyśle order o przestawienie StopLoss
wystarczy ustawić BE activate na 0, BE step np na 1 (aby pokryć prowizje) i wcisnąć ON i jeżeli warunki są spełnione odrazu wyśle order o przestawienie StopLoss
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Gratuluję programu. Brakuje mi możliwości zminimalizowania okna programu tylko do poziomu kwotowań, czyli przycisku buy, sell i close jak zaznaczyłem na screenie, lub całkowity "undocking" i przeniesienie okna poza aktualny wykres 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bedzie dobrze, luz......
=================
=================
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Dziękuje , przyjąłem do wiadomości i zobaczę co da się zrobić 

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
1. Czy wersję TESTER można przypisać tylko do konta rzeczywistego? Nie mam jeszcze takiego na Armadzie, a tam chciałbym go użyć.
2. "licencja przypisana jest na stałe do aplikacji i nie może zostać zmieniona" Czy przy przeinstalowaniu systemu bądź MT4 traci się licencję?
dzięki
2. "licencja przypisana jest na stałe do aplikacji i nie może zostać zmieniona" Czy przy przeinstalowaniu systemu bądź MT4 traci się licencję?
dzięki
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Witam
AD1
licencja może być przypisana do dowolnego numeru konta
AD2
nie traci sie licencji, chodzi o to że po przypisaniu numeru konta do licecji nie może on zostać zmieniony na inny numer
AD1
licencja może być przypisana do dowolnego numeru konta
AD2
nie traci sie licencji, chodzi o to że po przypisaniu numeru konta do licecji nie może on zostać zmieniony na inny numer
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE