One Click
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Re: One Click
W obecnej formie OCT nie rysuje na wykresie historycznych transakcji . Możliwe że znajdzie się w następnej wersji OCT . Na chwilę obecną pozostaje przeciąganie z zakładki z zamkniętymi zleceniami na wykres .
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Ja ten probem obchodze przez inny indyk.
Mam nadzieje ze Autor nie pogniewa sie na mnie, OCT i tak jest juz duzym kombajnem.
Luktom ma Order Tracer, maly prosty indyk co rysuje transakcje z historii na wykresie.
Mam nadzieje ze Autor nie pogniewa sie na mnie, OCT i tak jest juz duzym kombajnem.
Luktom ma Order Tracer, maly prosty indyk co rysuje transakcje z historii na wykresie.
Demo obrazuje mozliwosci Twego Umyslu.
Real - poziom zakucia.
Real - poziom zakucia.
Pytanie za 100 punktów.
Co jakiś czas dzieje mi się coś takiego:
Co może być przyczyną ?
Edit:
Nieważne, znalazłem odpowiedź parę stron wcześniej i coś pokombinuję
.
Co jakiś czas dzieje mi się coś takiego:
Kod: Zaznacz cały
15:35:21 One Click Trader EURUSD.arm,M15: cannot load library 'OneClickTrader.dll' (error 126)
15:35:21 One Click Trader EURUSD.arm,M15: expert stopped
15:35:21 One Click Trader EURUSD.arm,M15: initialized
Edit:
Nieważne, znalazłem odpowiedź parę stron wcześniej i coś pokombinuję

Hej!
Zauwazam jeden mankament w One Clickerze. Gdydy jestem sobie w profilu np. pary EURUSD i otworze u niej jakies zlecenie po przelaxzeniu sie do profilu innej pary w oknie OCT nie znajde zlecenia przed chwila otworzonego w poprzednim. Mozna by to usprawnic? Ulatwiloby to reagowanie na niespodzianki.
Zauwazam jeden mankament w One Clickerze. Gdydy jestem sobie w profilu np. pary EURUSD i otworze u niej jakies zlecenie po przelaxzeniu sie do profilu innej pary w oknie OCT nie znajde zlecenia przed chwila otworzonego w poprzednim. Mozna by to usprawnic? Ulatwiloby to reagowanie na niespodzianki.
I saw you twice...
Try again.
Try again.
Witam. Bardzo dobrym rozwiązaniem byłby przycisk stop and reverse. Czyli OCT zamyka zlecenie na danej parze i otwiera przeciwne o tych samych parametrach. Ułatwiło by to znacznie skalpy, time is money jak to mówią
. pozdrawiam

- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Witam
taka opcja jest .
Zakładka ORDERS przycisk REV.
-- Dodano: pt 28-12-2012, 15:23 --
Fantômas
szczerze to nie za bardzo rozumiem
Jeżeli OCT jest na EURUSD to widzi tylko zlecenia z tej pary walutowej .
taka opcja jest .
Zakładka ORDERS przycisk REV.
-- Dodano: pt 28-12-2012, 15:23 --
Fantômas
szczerze to nie za bardzo rozumiem

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
[quote)Jeżeli OCT jest na EURUSD to widzi tylko zlecenia z tej pary walutowej[/quote]
Dlaczego?
Dlaczego?
I saw you twice...
Try again.
Try again.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
bo tak jest skonstruowany
OCT widzi zlecenia przez "siebie" otwarte i dla tych zleceń działają funkcje zarządzające .
Moim skromnym zdaniem mogło by to wprowadzić lekkie zamieszanie bo nie zwsze stosuje się takie same ustawienia np TS dla rózńych par walutowych

OCT widzi zlecenia przez "siebie" otwarte i dla tych zleceń działają funkcje zarządzające .
Moim skromnym zdaniem mogło by to wprowadzić lekkie zamieszanie bo nie zwsze stosuje się takie same ustawienia np TS dla rózńych par walutowych

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
witam...
jak prawidłowo zapisać profil OCT(dla armady)?
...automatycznie zapisuje się w:
>experts>files
w formacie .set
przy próbie załadowania zapisanego profilu, OCT wraca do ustawień default'owych...
zastanawiam się co mogę źle robić?
sam OCT świetny...dzięki za dobrą robotę
pozdrawiam...
Spokojnego, Owocnego Nowego Roku
jak prawidłowo zapisać profil OCT(dla armady)?
...automatycznie zapisuje się w:
>experts>files
w formacie .set
przy próbie załadowania zapisanego profilu, OCT wraca do ustawień default'owych...
zastanawiam się co mogę źle robić?
sam OCT świetny...dzięki za dobrą robotę
pozdrawiam...
Spokojnego, Owocnego Nowego Roku