One Click
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Re: One Click
w tym samym formacie zapisywane są własne ustawienia.
jeżeli występuję problem z załadowaniem ustawień proponuje ponownie zapisać plik z ustawieniami.
jeżeli nadal będą problemy proszę przesłać mi plik set .
jeżeli występuję problem z załadowaniem ustawień proponuje ponownie zapisać plik z ustawieniami.
jeżeli nadal będą problemy proszę przesłać mi plik set .
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Witam,
OTC dość fajna zabawka, tylko czasem zdarza się tak że zawieram transakcje ręcznie np. w przypadku oczekujących zleceń łatwiej jest kliknąć myszką i wybrać rodzaj zlecenia niż wklepywać poziom na którym miało by się takie zlecenie znajdować.
A więc łapię takie zlecenie, później zawieram jakąś transakcję OTC klikam zamknij wszystkie a tu zamknięte zostają tylko te z OTC
Przyzwyczaiłem się u innego brokera że zlecenia takie są zamykane bez względu jak operacja została zawarta.
Szczególnie przydatna opcja jak trzeba zamknąć wszystko
Będzie kiedyś dostępna taka opcja w Armadzie czy nie bardzo?
Pozdrawiam.
OTC dość fajna zabawka, tylko czasem zdarza się tak że zawieram transakcje ręcznie np. w przypadku oczekujących zleceń łatwiej jest kliknąć myszką i wybrać rodzaj zlecenia niż wklepywać poziom na którym miało by się takie zlecenie znajdować.
A więc łapię takie zlecenie, później zawieram jakąś transakcję OTC klikam zamknij wszystkie a tu zamknięte zostają tylko te z OTC

Szczególnie przydatna opcja jak trzeba zamknąć wszystko

Pozdrawiam.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Witam
Jeżeli chcesz aby OCT zarządzał zleceniami otwartymi z ręki i swoimi należy używać go z MagicNumber = 0
Jeżeli chcesz aby OCT zarządzał zleceniami otwartymi z ręki i swoimi należy używać go z MagicNumber = 0
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Musiałem coś przeoczyć, super że jest taka opcja
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
Witam,
Zainstalowałem OCT na platformie mt4 Armada, na Pana stronie forex-service znajduje się taka informacja:
Prawidłowo uruchamiając OCT podczas realnej gry pojawia się słoneczko, więc zakładam że tutaj wszystko jest dobrze,
natomiast w testerze strategii tu nie wiem, w ustawieniach w oknie tester strategii zmieniam z MACD Sample na One Click Trader i zaznaczam użycie daty, tryb wizualny i daje Start, po czym następuję jakaś "pauza" w uruchamianiu testu a w dzienniku pojawia się informacja (jak w załączniku)
Jeżeli nie ma do tego instrukcji, to proszę o jakąś wskazówkę
Zainstalowałem OCT na platformie mt4 Armada, na Pana stronie forex-service znajduje się taka informacja:
, moje pytanie: Jest instrukcja wykorzystania tej strategii w testerze strategii?Kolejną ciekawą zaletą One Click Trader jest fakt że można go używać w testerze strategii , dzięki czemu w łatwy sposób możemy przetestować swoje strategię na historii
Prawidłowo uruchamiając OCT podczas realnej gry pojawia się słoneczko, więc zakładam że tutaj wszystko jest dobrze,
natomiast w testerze strategii tu nie wiem, w ustawieniach w oknie tester strategii zmieniam z MACD Sample na One Click Trader i zaznaczam użycie daty, tryb wizualny i daje Start, po czym następuję jakaś "pauza" w uruchamianiu testu a w dzienniku pojawia się informacja (jak w załączniku)
Jeżeli nie ma do tego instrukcji, to proszę o jakąś wskazówkę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Wszystko wykonuje Pan prawidłowo jednak że funkcja użycia w testerze strategii jest wyłącznie dla użytkowników posiadających zakupioną licencje dla konta REAL lub można zakupić osobną licencję .
Na stronie uzupełniłem informacje.
Strona jest w trakcie przebudowy i uzupełniania tekstem stąd niekompletne informacje .
Na stronie uzupełniłem informacje.
Strona jest w trakcie przebudowy i uzupełniania tekstem stąd niekompletne informacje .
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Widzę iż dodał Pan niezbędną treść na www, teraz to jasne
Użytkownik mt4 Armada znajdując informację o potrzebnej licencji w dzienniku testera może poczuć się nieco zdezorientowany
Gdy będę miał możliwość to z pewnością zakupię licencję testera, o czymś takim myślałem przez dłuższy czas
Opłata jak rozumiem odbywa się za pomocą przelewu bankowego?
Użytkownik mt4 Armada znajdując informację o potrzebnej licencji w dzienniku testera może poczuć się nieco zdezorientowany
Gdy będę miał możliwość to z pewnością zakupię licencję testera, o czymś takim myślałem przez dłuższy czas
Opłata jak rozumiem odbywa się za pomocą przelewu bankowego?
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Co do formy płatności to do dyspozycji jest konto bankowe, PayPal i moneybookers.
Mogę zaproponować dla klientów Armada Markets koszt zakupu licencji TESTER obniżony o 50% czyli taki sam jak dla promocji REAL za 0 zł
Co do OCT dla AM nie posiada ona również funkcji Hiden SL i Hiden TP oraz nie ma możliwości zamiany komentarza
Mogę zaproponować dla klientów Armada Markets koszt zakupu licencji TESTER obniżony o 50% czyli taki sam jak dla promocji REAL za 0 zł

Co do OCT dla AM nie posiada ona również funkcji Hiden SL i Hiden TP oraz nie ma możliwości zamiany komentarza

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
A więc za pół darmo 
Licencja jest dodatkową aplikacją do aktualnie używanego OCT Armada, czy raczej można otrzymać od Pana specjalną licencjonowaną wersję?

Licencja jest dodatkową aplikacją do aktualnie używanego OCT Armada, czy raczej można otrzymać od Pana specjalną licencjonowaną wersję?
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
otrzyma Pan nowy instalator który zaktualizuje pliki tak żeby można było korzystać z aktualnie używanego OCT podczas testu.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE