Dzieki za odpowiedz , rozumiem ze trzeba sie zarejestrowac i nastepnie zalogowac . Zarejestrowalem sie ale jeszcze mail do mnie nie doszedl . Poczekam jeszcze kilka minut ...Pierz Andrzej pisze:rabit
instrukcja jest na stronie www
One Click
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Moze jest w Spamie ?? jak nie dojdzie za kilka minut prosze dac znac ustawie nowe jakies roboczerabit pisze:Dzieki za odpowiedz , rozumiem ze trzeba sie zarejestrowac i nastepnie zalogowac . Zarejestrowalem sie ale jeszcze mail do mnie nie doszedl . Poczekam jeszcze kilka minut ...

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Znowu sie dalem zlapac ...Pierz Andrzej pisze:Moze jest w Spamie ??

Cos wczesniej czytalem w tym temacie ze mozliwe bedzie otwieranie wielkosci pozycji pod zadany % kapitalu i tego chyba u mnie nie ma , soft mam od armady ?
W zalaczniku dodatkowe pytanie .
Pozdrawiam i gratuluje udanej aplikacji .

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
jest jestrabit pisze:Cos wczesniej czytalem w tym temacie ze mozliwe bedzie otwieranie wielkosci pozycji pod zadany % kapitalu i tego chyba u mnie nie ma , soft mam od armady ?

Wciskajac przycisk LotSize przełączy sie na Percent ,
na chwile obecna nie , tez parametry na samym dole uwazalem za takie ktore naj mniej sie bedzie uzywac i edytowacrabit pisze:W zalaczniku dodatkowe pytanie .
dziekujerabit pisze:Pozdrawiam i gratuluje udanej aplikacji .

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Super , nie zauwazylem .Pierz Andrzej pisze:Wciskajac przycisk LotSize przełączy sie na Percent ,

W sumie zastanawiam sie czy zbytnio nie wyczmaniam .Pierz Andrzej pisze:na chwile obecna nie , tez parametry na samym dole uwazalem za takie ktore naj mniej sie bedzie uzywac i edytowac
Nie to ja dziekujePierz Andrzej pisze:dziekuje

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Re: One Click
a przy opcji Percent zamiast Lot Size,
od jakiej wartosci liczy te procenty, jesli np sa otwarte pozycje w danej chwili
PS. Jest opcja sprawdzenia w takim przypadku jakiej wysokości lota pozycję otworzy,
w przypadku błedu w wyliczeniu/wpisaniu to może być ostatnia otwarta pozycja przed margin call
od jakiej wartosci liczy te procenty, jesli np sa otwarte pozycje w danej chwili
PS. Jest opcja sprawdzenia w takim przypadku jakiej wysokości lota pozycję otworzy,
w przypadku błedu w wyliczeniu/wpisaniu to może być ostatnia otwarta pozycja przed margin call

- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Z Equity (wolnych srodkow) w stsunku do odleglosci SL.aadvark pisze:a przy opcji Percent zamiast Lot Size,
nie ma mozliwosci podgladu , przynakmniej nie na ta chwile.aadvark pisze: PS. Jest opcja sprawdzenia w takim przypadku jakiej wysokości lota pozycję otworzy,
Narazie pracuje nad opcja osobnych okien, tzn zeby kazde dodakowe okno bylo osobno zarzadzane

A Pozniej dodaniem Pendingów

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
musiałbym sprawdzić na demo,Z Equity (wolnych srodkow) w stsunku do odleglosci SL.
bo nijak mi nie pasuje wielkość pozycji jaką OCT otwiera (ok 10 razy za małą)
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Przepraszam blednie podalem , oczywiscie wolne srodki to nie Equity tylko FreeMarginPierz Andrzej pisze:Z Equity (wolnych srodkow) w stsunku do odleglosci SL.aadvark pisze:a przy opcji Percent zamiast Lot Size,

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE