One Click
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
samych zelcen oczekujacych nie , ale zrealizowane zlecenia iczekujace tak wystarczy podac ich magic number np dla zlecen otwieranych recznie jest 0gambit pisze:Program zarządza tylko zleceniamy złożonymi przez niego? Nie da się za jego pomocą modyfikować zleceń oczekujących (sl, tp, be)?
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Co nowego w ostatniej wersji? W sumie to ściągnąłem ją przed chwila, to się okaże. Trenując na OCT i stosując czsami strategiię przeciwstawnych zleceń ,odczuwałem brak drugiego okienka, tak by mozna bylo ustalic wielkość pozycji dla zleceń BUY i inną dla sell. Te wartości czesto sie różnią od siebie i wygodnie byłoby mieć je czsami z góry ustalone. Nie wiem, czy nie wymyslam..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
sznurek pisze:o nowego w ostatniej wersji? W sumie to ściągnąłem ją przed chwila, to się okaże. Trenując na OCT i stosując czsami strategiię przeciwstawnych zleceń ,odczuwałem brak drugiego okienka, tak by mozna bylo ustalic wielkość pozycji dla zleceń BUY i inną dla sell. Te wartości czesto sie różnią od siebie i wygodnie byłoby mieć je czsami z góry ustalone. Nie wiem, czy nie wymyslam..
Pozdrawiam
dokladnie tak to mozna rozwiazac .xspojlerx pisze:sznurek możesz wrzucić OCT na drugi wykres, wtedy będziesz mógł ustawić 2 różne wielkości pozycji.
Tak OCT jest przyklejony do wykresu i dziala na parze na ktorej jest wlaczony.mandrejk pisze:Witam,
Mam pytanko, czy do każdej pary walutowej muszę otwierać oddzielne okienko?
sorry jeśli było już takie pytanie.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Filmik jak filmik , przynajmniej jakas krutka instrukcja instalacji i uruchamiania bo caly watek wlasnie przeczytalem i nie znalazlem odpowiedzi .Helium pisze:Fajnie by było jakby był jakis nagrany filmik od pocztątku instalacji , uzywania programu az po upgarde. Nie było by wiecej pytań

Proponowalbym zeby taka instrukcja byla juz w pierwszym poscie ...
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum