One Click

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: One Click

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

htk pisze:Czy OCT New można uruchomić na dowolnym koncie (real/demo) u dowolnego brokera?

Pytam, bo jakiś czas temu zainstalowałem OCt z linka z wątku Armada Markts i wszystko chodziło ładnie, a po zainstalowaniu nowej wersji nie pojawia mi się okienko programu w MT4. Chcę przez to powiedzieć, że strategia importuje się niby prawidłowo (robię wszystko jak poprzednio, jest ta uśmiechnięta mordka w MT4), ale nie pojawia się "wizualizacja" :P
...może robię coś źle?
OCT NEW narazie jest dla kont Demo i Licencji wykupionych, w weekend podesle OCT NEW dla Armady
obikane pisze:Czy dałoby sie zrobić przycisk "BE" na liscie otwartych zlecen, który przestawiałby SL na BE? Teraz trzeba kliknac edytuj i wpisywac recznie cene otwarcia.
Jest ogolne BE ktore przestawia zlecenia otwrte przez OCT, mozna tez w trybie Visual przestawic linie na cene otwarcia

-- Dodano: pt 28-09-2012, 17:20 --

Witam ponownie ;)

mala prosba do osob korzystajacych z OCT jezeli zauwazycie jakies dziwne zachowania OCT prosze zglaszajcie je mi odrazu :)
Bo byl problem z TS który przestawial SL niezaleznie w ktorym kierunku cena podazala ;) dzialo sie tak gdy byla wlaczona opcja Visual
Ale zglosic mi sie to zdecydowla tylko jedna osoba :D , przeciez ja nie bije nie krzycze nie gryze :D , jezeli nie chcecie zglaszac problemow oficjalnie na stronie zrobcie to na PW lub pod adresem oneclick@forex-service.pl a nawet mozna zadzwonic 666 908 013 lub 12 376 54 66 sluze pomoca :)

przy okazji dodam ze wersja NEW zostala wzbogacona o przycisk Hedge za pomoca ktorego mozna otworzyc przeciwstawne zlecenia jednym kliknieciem

Obrazek

przez weekend uaktualnie wersje dla Armada Markets a po niedzieli zaczne uaktualniac starsze skorki ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

sznurek

Nieprzeczytany post autor: sznurek »

Cześć
Przy dużej ilości zlecen OCT zamrażalo mi sie czasami jak srodki na kontach autorytarnego wladcy...Numery sa podejrzane - 666 to satanizem, 13 jest pechowe, a w nastepnym numerze jest 12. Jak wiadomo nam wszystkim w 12 roku wieku 21- ego ma zgasnac dla nas slonce. Ryzykowne ;)

Awatar użytkownika
htk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: htk »

sznurek pisze:Cześć
Numery sa podejrzane - 666 to satanizem, 13 jest pechowe, a w nastepnym numerze jest 12. Jak wiadomo nam wszystkim w 12 roku wieku 21- ego ma zgasnac dla nas slonce. Ryzykowne ;)
:lol:

Panie Andrzeju, dzięki za odpowiedź.

Z OCT robi się prawdziwy kombajn :)
Czy planowane jest może wprowadzenie funkcjonalności jak w LVOE, czyli przesuwanie SL/TP wprost z wykresu?

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

htk hmmmmm taka funkcja jest juz wprowadzona od jakiegos czasu ;)
Aby ja wlaczyc nalezy w oknie SET2 ustawic Visual na ON ;)

-- Dodano: pt 28-09-2012, 18:36 --
sznurek pisze:Przy dużej ilości zlecen OCT zamrażalo mi sie czasami jak srodki na kontach autorytarnego wladcy...
w jakiej okolicznosci sie to zdazalo ? podczas otwierania , zamykania czy podczas normalnej pracy OCT ?
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

sznurek

Nieprzeczytany post autor: sznurek »

Podczas pracy, otwierania kolejnych zlecen.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Podczas otwierania , zamykania , modyfikacji zleceń na czas ich realizacji przyciski OCT przechodza w tryb wyłączony ( zamrażają sie) moze to oto chodzi , jak tak to jest normalna systuacja.
Czasami to zamrozenie moze trwac dosyc dlugo jak jest problem po stronie serwera z jego realizacja , lub np ma duza ilosc zlecen do zamkniecia.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

obikane
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: obikane »

obikane pisze:Jest ogolne BE ktore przestawia zlecenia otwrte przez OCT, mozna tez w trybie Visual przestawic linie na cene otwarcia
No tak, tylko jak mam 5 zlecen otwartych lub wiecej i mam znalezc odpowiadajace sobie linie (open i SL) to troche moze zajac czasu, a tak klikałbym BE przy zleceniu i po sprawie. Ale to propozycja, jezeli nie bedzie jej to trudno.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

obikane , pomyslimy ;) , ja moge dodac tylko nie chce tez przesadzic zeby nie rozbudowac OCT do takiej wielkosci ze bedzie zakrywalo nam caly wykres :)
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

obikane
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: obikane »

opis na obrazie

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

aadvark
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: aadvark »

Pierz Andrzej pisze:
htk pisze: przy okazji dodam ze wersja NEW zostala wzbogacona o przycisk Hedge za pomoca ktorego mozna otworzyc przeciwstawne zlecenia jednym kliknieciem

Obrazek

przez weekend uaktualnie wersje dla Armada Markets a po niedzieli zaczne uaktualniac starsze skorki ;)
Robi się z tego coraz większy kombajn ;)
Ja nie chcę kolejnych przycisków - domyślnie

Proponuję, jak się pojawia jakaś nowa opcja,
żeby była właczana/wyłaczana, a nie pakowana na sztywno w okno OCT

ODPOWIEDZ