OCT NEW narazie jest dla kont Demo i Licencji wykupionych, w weekend podesle OCT NEW dla Armadyhtk pisze:Czy OCT New można uruchomić na dowolnym koncie (real/demo) u dowolnego brokera?
Pytam, bo jakiś czas temu zainstalowałem OCt z linka z wątku Armada Markts i wszystko chodziło ładnie, a po zainstalowaniu nowej wersji nie pojawia mi się okienko programu w MT4. Chcę przez to powiedzieć, że strategia importuje się niby prawidłowo (robię wszystko jak poprzednio, jest ta uśmiechnięta mordka w MT4), ale nie pojawia się "wizualizacja"![]()
...może robię coś źle?
Jest ogolne BE ktore przestawia zlecenia otwrte przez OCT, mozna tez w trybie Visual przestawic linie na cene otwarciaobikane pisze:Czy dałoby sie zrobić przycisk "BE" na liscie otwartych zlecen, który przestawiałby SL na BE? Teraz trzeba kliknac edytuj i wpisywac recznie cene otwarcia.
-- Dodano: pt 28-09-2012, 17:20 --
Witam ponownie

mala prosba do osob korzystajacych z OCT jezeli zauwazycie jakies dziwne zachowania OCT prosze zglaszajcie je mi odrazu

Bo byl problem z TS który przestawial SL niezaleznie w ktorym kierunku cena podazala

Ale zglosic mi sie to zdecydowla tylko jedna osoba

przy okazji dodam ze wersja NEW zostala wzbogacona o przycisk Hedge za pomoca ktorego mozna otworzyc przeciwstawne zlecenia jednym kliknieciem
przez weekend uaktualnie wersje dla Armada Markets a po niedzieli zaczne uaktualniac starsze skorki