Coś mi sie przywidzialo moze...Jest tutaj jakis poziom i stoch wrocil na 20, wiec to moze byc wyzszy dolek i juz byla reakcja do góry od 2h, ale sys daje sygnal do Short. Mialem testowac, wiec testuje. Nie usrednialem tym razem. Mam tylko ta 1 pozycje i zobacze ile z tego wyciagne.fx-technik pisze:Dlaczego byś szukał Long???-rookie- pisze:GBPJPY Short. manualnie szukałbym long.
I, co najważniejsze, gdzie byś SL postawił?
next
Re: next
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk
Nie chodzi o przewidzenia, tylko o to, że skoro wiesz, gdzie ma być SL, to czemu kupujesz drogo?-rookie- pisze:Coś mi sie przywidzialo moze...Jest tutaj jakis poziom i stoch wrocil na 20, wiec to moze byc wyzszy dolek i juz byla reakcja do góry od 2h, ale sys daje sygnal do Short.fx-technik pisze:Dlaczego byś szukał Long???-rookie- pisze:GBPJPY Short. manualnie szukałbym long.
I, co najważniejsze, gdzie byś SL postawił?
Masz kupować tanio, czyli jak najbliżej SL!!!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- fx-technik
- Fanatyk
No, pokazujesz kreskę w dobrym miejscu, dla Kup.-rookie- pisze:No dobra, a gdzie jest wg Ciebie SL? Gdzie bys postawil SL?fx-technik pisze:Nie chodzi o przewidzenia, tylko o to, że skoro wiesz, gdzie ma być SL, to czemu kupujesz drogo?
Masz kupować tanio, czyli jak najbliżej SL!!!
Ale tą niższą.
- fx-technik
- Fanatyk
Ta twoja biała, dłuższa i niżej niż ta krótka.-rookie- pisze:Czyli pod 148.990, pod aktualnym dolkiem?fx-technik pisze: No, pokazujesz kreskę w dobrym miejscu, dla Kup.
Ta nizsza czyli pod 148?
I w tych okolicach musisz mieć PA, czy sygnały do Kup.
To jest moj cel http://forex-nawigator.biz/forum/next-t ... ml#p888658 - zeby jak najszybciej zaczac ten run. Przez weekend poprawie co moge i zobacze w poniedzialek na czy bede stał. Jesli bede mial skonczone narzedzia wtedy zaczne od nastepnego tygodnia run, a jesli nie to dalej testy i dopracowywanie wszystkiego na 0.01 lota. Troche informacji o systemie zebrałem przez te 3 dni, więc mam kilka spostrzeżeń tzn poprawek do zrobienia i przetestowania.
Jeśli chodzi o zbieranie dukatów http://forex-nawigator.biz/forum/next-t ... ml#p887534 zacząłem się logować żeby zbierać po 250 dukatów codziennie ale po 2 dniach przestałem. Na razie zostawiłem ten temat, ale mam zamiar do tego wrócić. To znaczy zapoznać się dokładniej z tym.
Jeśli chodzi o zbieranie dukatów http://forex-nawigator.biz/forum/next-t ... ml#p887534 zacząłem się logować żeby zbierać po 250 dukatów codziennie ale po 2 dniach przestałem. Na razie zostawiłem ten temat, ale mam zamiar do tego wrócić. To znaczy zapoznać się dokładniej z tym.
- sardo nunspa
- Gaduła
Przestań się publicznie odgrażać, że rozwalisz depo. Pobiłeś swój rekord 3 dni gry na plusie, każdy dzień około +1% depo-rookie- pisze:To jest moj cel http://forex-nawigator.biz/forum/next-t ... ml#p888658 - zeby jak najszybciej zaczac ten run.

Gdy cena wychodzi z konsoli pakujesz się prawie zawsze w przeciwnym kierunku, prawie bo raz wszedłeś w ujka dobrze, gdyby nie to, można by spokojnie napisać, że zawsze.
System nie działa, nawet jeżeli na 10 sygnałów da 4 dobre to wciąż 6 jest złych, nie masz selekcji sygnałów.
I ogłaszasz całemu forum:

A ja Ci proponuję żebyś pobił następny rekord i zagrał 4 dzień na plusie i zarobił 10zł.
Nie chciałem wczoraj bić piany, tylko najpierw zrobić kilka trejdów. Metoda rzeczywiście nie działa, Wali sygnałami w góre i w dół co chwile. Skupiłem się na tym żeby zrobic te 10 PLN, udało sie tylko zrobic 4 farciarskie trejdy, ale to tyle na dzisiaj, bo nie mam zaufania do tego co pokazuje EA.
- fx-technik
- Fanatyk
Trady z dupy, ale znowu zarobiłeś.
I z brokerem się sowicie podzieliłeś.
I z brokerem się sowicie podzieliłeś.