-rookie- pisze:Widziałem materiały o tym, ale to było na samym początku poznawania geometrii i jak przeglądałem ten temat uznałem że to jest dla mnie zbyt skomplikowane i zostawiłem to "na potem", ale nie wróciłem już do tego. Nie przerabiałem tego jeszcze w praktyce.pol75 pisze:Wiesz jakim fibo robi się mierzenie kierunkowe , mierzenie korekcyjne. Wiesz co to mierzenie krzyżykowe RX i iRX , kiedy się je robi i jakim narzędziem. Podejrzewam że bez szukania w google nie masz tej wiedzy w głowie , a to są banalne podstawy techniki.
Zostawiłeś to "na potem" , bo widzę że cały czas szukasz czegoś na czym łatwo by się zarabiało i było to do ogarnięcia w 8 minut. Nie ma tak łatwo. PA też będziesz trenował przez kilka lat. Czytasz książkę gościa, który na rynku jest od 20-25 lat, a tą techniką też gra wiele lat. On czuje się w niej dobrze i zna ją bardzo dobrze , Ty zanim ją opanujesz minie rok , dwa minimum. Główna rzecz, która koliduje w tej technice z Tobą to czas. Tam trzeba długo czekać na sygnał , na realizacje , a Ty nie masz cierpliwości. Dodatkowo będą to pozycje małe , bo masz konto testowe małe i okaże się ze przez miesiąc czekania zarobisz 10 zł. Efekt będzie taki że zmienisz na kolejną technikę.