albo nawet dwa wiadrairmentruda pisze:Czemu nie jest prosto?
wiem, ze wyjscie ze strefy komfortu jest k....o trudne ale uwierz mi, ze efektem jest wiadro endorfin
next
Re: next
Myślałem że będzie prościej, że nie trzeba sie przykładać i jakoś będe zarabiał. Teraz mam inne zdanie na ten tematjackub pisze:Co myślałeś cztery miesiące temu, że za kwartał będziesz wywijał harce na rynku i ogrywał wszystkich profesjonałów i dorbnicowców?? Bo to że każda twoja wygrana to kasa kogoś innego już wiesz mam nadzieję... tak myślałeś?

I zataczamy koło bo dochodzimy do tego o czym rozmawiamy, czyli nauka, zmiana nawyków, wychodzenie ze strefy komfortu, itd. Ale na początku wydawało mi się że będzie prościej... że bez większego wysiłku dam rade zarobić.
-
- Maniak
Hahah, mialem podobne podejscie trzy lata temu, myslalem, ze wystarczy, ze dwie srednie przetna sie i juz bede zarabial. Dopiero pozniej zaczalem nad tym myslec i doszedlem do wniosku, ze przeciez gdyby to bylo takie proste to dlaczego ludzie nie sa bogaci?-rookie- pisze: Ale na początku wydawało mi się że będzie prościej... że bez większego wysiłku dam rade zarobić.
Bo trejdowanie to normalna ciezka robota, ktora wymaga wstania rano z trzezwa glowa, odrobienia lekcji i poswiecenia sie ciezkiej umyslowej pracy, trzymania emocji na krotkiej smyczy i respektowania sie sztywno wyznaczonych zasad. Jak widac nie kazdy to potrafi.
Nie tylko. Dla jednego zarobienie 100 PLN dziennie będzie sukcesem a ktoś inny ma za cel zarabiać 4k dziennie tylko że kapitał jest niewielki, albo wiedzy brak. To jest bardziej skomplikowane, bo dochodzą własne oczekiwania i nastawienie psychiczne. Nie wiem jak wygląda droga tych którym udało się dojsć do tego że zarabiają ale ja mam teraz mętlik w głowie, faktycznie przydałoby się odejść od handlu, przejrzeć to wszystko, poukładać, spisać jakiś plan. Ale pisałem już o tym, tylko kurde... łatwo powiedziećirmentruda pisze:Bo trejdowanie to normalna ciezka robota, ktora wymaga wstania rano z trzezwa glowa, odrobienia lekcji i poswiecenia sie ciezkiej umyslowej pracy, trzymania emocji na krotkiej smyczy i respektowania sie sztywno wyznaczonych zasad. Jak widac nie kazdy to potrafi.

-rookie- pisze:Nie tylko. Dla jednego zarobienie 100 PLN dziennie będzie sukcesem a ktoś inny ma za cel zarabiać 4k dziennie tylko że kapitał jest niewielki, albo wiedzy brak. To jest bardziej skomplikowane, bo dochodzą własne oczekiwania i nastawienie psychiczne. Nie wiem jak wygląda droga tych którym udało się dojsć do tego że zarabiają ale ja mam teraz mętlik w głowie, faktycznie przydałoby się odejść od handlu, przejrzeć to wszystko, poukładać, spisać jakiś plan. Ale pisałem już o tym, tylko kurde... łatwo powiedziećirmentruda pisze:Bo trejdowanie to normalna ciezka robota, ktora wymaga wstania rano z trzezwa glowa, odrobienia lekcji i poswiecenia sie ciezkiej umyslowej pracy, trzymania emocji na krotkiej smyczy i respektowania sie sztywno wyznaczonych zasad. Jak widac nie kazdy to potrafi.
Wiele lat nauki , na realnym rynku. Doświadczenia nic nie przebije.
http://iqmatrix.pl/nauka-wielozmyslowa/
Technicznie jest możlise napisanie idykatora który będzie szukał danych formacji, układów na wykresie, zamiast robić to wszystko ręcznie. Już podchodziłem do tego. Cała dokumentacja jforex jest dostępna, wszystko jest opisane, tylko trzeba troche podciągnąć się w programowaniu / kodowaniu, przerobić API i zasade działania skryptów, a to też średnio chce mi się robićpol75 pisze:Wiele lat nauki , na realnym rynku. Doświadczenia nic nie przebije.
http://iqmatrix.pl/nauka-wielozmyslowa/

-rookie- pisze:Technicznie można napisać idykator który będzie szukał danych formacji, układów na wykresie, zamiast robić to wszystko ręcznie. Już podchodziłem do tego. Cała dokumentacja jforex jest dostępna, wszystko jest opisane, tylko trzeba troche podciągnąć się w programowaniu / kodowaniu a to też średnio chce mi się robićpol75 pisze:Wiele lat nauki , na realnym rynku. Doświadczenia nic nie przebije.
http://iqmatrix.pl/nauka-wielozmyslowa/Ech... Chyba nie ma drogi na skróty jak mi się wydawało na początku.
Nie jesteś przypadkiem zodiakalnym lwem ?