admin_1969 pisze:admin_1969 napisał:
wejście zależy od indywidualnego podejścia inwestora, w całym wątki nie ma nawet dwóch osób, które weszłyby w dany sygnał o tej samej minucie.
bo jak na razie nic konkretnego o tym nie wspomniałeś, ja postawiłem tezę i jestem ciekaw, czy się z nią zgadzasz, czy też ją masz zamiar obalić...
Cóż jeśli wszystkie "MOJE" warunki są spełnione tak kupuje/sprzedaje, nie mam pojęcia czy ktoś przyjął takie zasady jak opisałem czy może coś sobie dodał,albo odjął.Jak napisałes i ja tez to już pisałem to jest indywidualna sprawa naprawde doszukujcie się zależności,strasznie pomagają,Świeczki świeczki i jeszcze raz świeczki.Jeśli ktoś zaczyna i chce używac wskaxników macd stoch i inne gówna niech nawet o tym nie mysli ,ŚWIECZKI to podstawa a jednocześnie jedyna opcja wygrywania na tym rynku.Świeczki to cena i tylko ona sie liczy (moim zdaniem)na obecny czas moja metoda wygląda tak kanał+Fibo+zależności które zaobserwowałem+same świeczki wielkość ,knoty i inne pierdy

Więc odpowiedź brzmi tak, masz racje nie mam kompletnie zielonego pojecia jakie macie zasady:)wiem jakie ja mam i jakich próbuje się trzymać a i tak musze je uściślić.:)i będzie great

hehe jak narazie zaczełem rok akademicki,mam kłopoty zdrowotne w rodzinie i ogólnie sytuacja nie sprzyja do burzy mózgu więc na razie musze sie wstrzymać choć pieniądze sa mi zajebiście potrzebne na chwile obecna
i oczywiście nie ruszam z niczym za nim nie spojrze tutaj
http://www.forexfactory.com/calendar.php poniewaz AT to jedno a AF drugie (też tylko moim zdaniem).