Na załaczonym do tego postu screenie zaznaczyles 11 prostokątów. Ale tylko na 3 spełniony jest warunek przeciecia RSI poziomu 30 lub 70. Wiec jak to jest na prawde z tym RSI?agusin pisze:regula na 100% gwarancji zysku RSI 70 lub ponad i odwrotnie 30 i ponizej stachostic przeciety wracajacy , 2 kropka i jazda na zyski
Never Lose Again by DRAGON33
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.
- DonForex:-)
- Gaduła
ja gram również NLA, stosuje pierwotne zasady, bez żadnych zmian. oczywiście wiadomo, raz plus raz minus, na razie bez szału. to co napisał agusin wydaje mi się bardzo ciekawe, ale ja SL bym stosował i grałbym na większym TF niż M1.
I nie wiem po co sie ciskacie... co niektórzy:) ważne, że chłopakowi to pasuje i tyle:)
proponuję spisać w jednym poście (tak jak to zrobił kiedyś HEX) optymalne zasady tej modyfikacji NLA - bo niektórych to może zainteresować.
Pozdrawiam
I nie wiem po co sie ciskacie... co niektórzy:) ważne, że chłopakowi to pasuje i tyle:)
proponuję spisać w jednym poście (tak jak to zrobił kiedyś HEX) optymalne zasady tej modyfikacji NLA - bo niektórych to może zainteresować.
Pozdrawiam
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
- klonmarcin
- Maniak
Ja też jestem za tym, żeby do tej nowej "modyfikacji" założyć nowy temat a tutaj tylko pisać o NLA by Dragon33 - ja gram tą wersją i nie mam zamiaru jej w bliższej przyszłości modyfikować - dla mnie działa bardzo dobrze. 

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
OD 3 dni jako mało zaawansowany Forexowicz testuje na demo tego Dragona na parach USDJPY/EURJPY/GBPJPY/GBPUSD, dodałem do niego stochastic + RSIOMA, jak na razie skuteczność 100 % wszystkie wskaźniki zawsze są ze sobą zgodne, konto zostało podwojone - potestuje cały miesiąc i napisze jakiś raporcik + screeny, Pzdr.
- Boby_Fischer
- Gaduła
- Boby_Fischer
- Gaduła