Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
Spoko, gdybym jechal po 300-400 pipa to może HL/HH byłyby istotne, ale zszedłem do H4 tylko w celu potwierdzenia poziomu, oceniam sytuacje na podstawie D1. Zresztą poziomy zadziałały wzorowo wieć nie wiem po co się czepiać że akurat counter trenda zagrałem. Na H4 może i counter ale na D1 już raczej nie. 
Poza tym gdyby to wszystko było tak proste jak twoje dołki na wykresach to każdy byłby w stanie zarabiać, a przecież dobrze wiesz, że tak nie jest.

Poza tym gdyby to wszystko było tak proste jak twoje dołki na wykresach to każdy byłby w stanie zarabiać, a przecież dobrze wiesz, że tak nie jest.
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
- GLOBALDIRECT
- Stały bywalec
Ważne że z takiego czegoś wyciągnąłeś tyle pipsów.
Na wykresie widać kilka ciekawych długich czerwonych świeć i kilka bardzo ciekawych zielonych świec.
Tam Ciebie nie było przy wcześniejszych?
Na wykresie widać kilka ciekawych długich czerwonych świeć i kilka bardzo ciekawych zielonych świec.
Tam Ciebie nie było przy wcześniejszych?
Szprycowanie $ sterydami...
Poza tym - sprawdzam nową dla mnie metodę grania. Kiedy ją zrozumię to każdemu początkującemu pomogę - NA BANK -
CZEKAJCIE NA MOJE SCREENY
Poza tym - sprawdzam nową dla mnie metodę grania. Kiedy ją zrozumię to każdemu początkującemu pomogę - NA BANK -
CZEKAJCIE NA MOJE SCREENY
Outsidebar dla formacji spadkowej występuje gdy świeczka ma wyższe maksimum od poprzedniej i zamyka się poniżej jej minimum. Analogicznie dla formacji wzrostowej.
Gdy nastąpi przebicie czerwonej linii powinien nastąpić konkretny ruch w daną str.
Gdy nastąpi przebicie czerwonej linii powinien nastąpić konkretny ruch w daną str.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.