Shadi pisze:Ano to że dość łatwo jest znaleźć poziomy. Niestety ta łatwość tak na prawdę tworzy często wiele problemów Smile
Witam zwolennika PA!
Kiedyś miałem podobnie gdy wyznaczałem poziomy nawet na M5. Owszem dało się, ale powodowało to mnogość kresek na wykresie, chaos i w konsekwencji straty. Teraz wyznaczam poziomy od H1 w górę, a wejścia na M15, lub M5. Jak jest z Twoimi wejściami, bo zagrywki mamy bardzo podobne
Shadi pisze:Nie mam pomysłu jak zachowywać się w tych sytuacjach
Jeżeli wiem,że wyznaczony przeze mnie poziom na wyższym interwale jest mocny ( inaczej bym go nie wyznaczał) to mimo wszystko dobrze ustawiony stop powinien wytrzymać chwilowe wachania. Wczoraj tak miałem na Cablu, wejście S , stop na 22 pipy, przez chwilę miałem nawet -19, ale ostatecznie zjechało na +30. Co innego, że z tej tranzakcji zaliczyłem BE, bo liczyłem na 50

Także ja bym trzymał, stopy i tak są małe.
Shadi pisze:Z chęcią porozmawiał bym z osobami stosującymi podobne zagrania:)
Ja również! Mam nadzieję, że się więcej ludzi przyłączy
P.S. Na Edku dwa potencjalne miejsca zaznaczone strzałką, gdzie szukałbym wejścia. Jak Ty to widzisz Shadi? I reszta?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"