freakout pisze: ↑29 maja 2019, 14:56
najwięksi wygrani na fx to ci, którzy mają dobre strategie do skalpowania i mogą sobie po trochu ciułać

cała reszta (w tym ja) dzień w dzień dumają nad tym jak by tu dorwać się do podobnego systemu, ale to trzeba mieć albo bakcyla, albo farta i trafić na odpowiednich ludzi lub okoliczności, które pokażą co i jak... niestety, ciężka praca to nie wszystko - można nasiedzieć się przed wykresami wiele lat i nic z tego nie mieć
Największe zyski są akurat na D1, lecz i niestety największe straty. Grając w oparciu o średnie na D1 siłą rzeczy trzeba dłużej czekać na zanegowanie sygnału i straty mogą być znaczące rzędu 60-100 pipsów.
Dlatego właśnie znowu wróciłem do DT, bo tu pozycja zamyka się po 15 minutach, a góra czterech godzinach.
niemiaszek pisze: ↑30 maja 2019, 22:45
jak
MarioDM pozwoli w tym jurnalu to postaram się wrzucić kilka screenów jak to wychodzi w realu, oczywiście nie po trejdzie tylko przed, w trakcie i po
Śmiało wrzucaj.
Cblondyn pisze: ↑31 maja 2019, 07:32
To ja chętnie zobacze kilka transakcji. Oczywiście szczególnie moment wejścia w pozycje i jej zamknięcie.
Mogę spróbować w przyszłym tygodniu, ale wiele Ci to nie da, bo to zwykle szybko się toczy.
No i na koniec obiecany statement z tego tygodnia. Wynik baaaardzo słaby. W poniedziałek było święto w USA i WB, więc brak transakcji. W czwartek rynek chyba wystartował nieco wcześniej niż moje godziny grania i znowu brak transakcji. Dziś też ani jedna nie weszła. Kończę granie na dziś, bo do piątków nie mam zaufania po południu.
Wynik trzeba podzielić na trzy, bo lewar był razy 3.
W przyszłym tygodniu lewar razy 4 i zobaczę czy rachunek to przetrzyma

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.